FORNØYD: Styreleder Jon Erik Ofstad i KIL, toppseriespiller Nora Eide Lie og daglig leder i KIL, Harald Vaadal, er fornøyd med den nye avtalen.
Sport
FORNØYD: Styreleder Jon Erik Ofstad i KIL, toppseriespiller Nora Eide Lie og daglig leder i KIL, Harald Vaadal, er fornøyd med den nye avtalen. (Bilde: Pressebilde)

– En merkedag for KIL

Felles utstyrsleverandør er på plass

Kolbotn idrettslag har inngått avtale med Hummel om å kle opp hele idrettslaget.

De forskjellige gruppene i KIL har hatt egne avtaler med utstyrsleverandører. Nå har hovedstyret besluttet en felles leverandør av utstyr til alle grupper. Det eneste unntaket er håndball som har en avtale som løper ut juni 2019. Håndball blir med fra 2019

Felles identitet

Styreleder Jon Erik Ofstad sier at hovedårsaken til at KIL gjør dette er å skape en sterkere identitet og fellesskapsfølelse i idrettslaget. I tillegg til fellesutstyr for alle medlemmer er det avtalt rimelig og bra utstyr for det enkelte medlem og for lagene/gruppene.

Les også: Bli med på laget - bli med på trening med KIL-juniorene

– Det har vært en prosess som har gått siden januar 2017 og et eget utstyrsutvalg under ledelse av Kjersti Langekjend har håndtert 14 ulike leverandører og utsalgssteder. De landet på Hummel og Hovedstyret i KIL vedtok dette 23 oktober

PS! Saken fortsetter under bildet!

FORNØYD: Styreleder i KIL, Jon Erik Ofstad studerer avtalen som nå er signert.
FORNØYD: Styreleder i KIL, Jon Erik Ofstad studerer avtalen som nå er signert. Foto: Pressebilde

Meget fornøyd

Daglig leder Harald Vaadal er meget fornøyd med vedtaket.

– Det vil bli en felles klubbpakke med blant annet overtrekk som alle grupper i idrettslaget skal benytte. Det er viktig å bemerke at det vil bli noen tilleggsavtaler for de idrettene som Hummel ikke kan levere til. Dette gjelder blant annet en del utøverutstyr til spesialidrettene. Uansett så er det en stor fordel at alle barn og unge som deltar i flere idretter for det meste slipper å skifte utstyr mellom idrettene. De kan ta på Hummelutstyr i trygg forvissning at det ikke er noen konflikt med annet utstyr, sier han. 

Les også: Les den nye OI-avisen - i Oppegård Avis

– Fotball har utstyrsavtale ut 2017 og det forplikter fotballgruppene men vi håper på et stort julesalg for alle andre enn fotball. Dess flere som handler Hummelutstyr gjennom Kolbotn idrettslags navn dess bedre blir tilbudet de kommende årene, sier han. 

Det vil bli mulig også å handle på nettet. Utsalgssted og rutiner for bestilling og handel vil være på plass i løpet av november, opplyser han. 

I NYE KLÆR: Nora Eide Lie spiller på Kolbotns toppserielag og ser flott ut i det nye utstyret.
I NYE KLÆR: Nora Eide Lie spiller på Kolbotns toppserielag og ser flott ut i det nye utstyret. Foto: Pressebilde

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen