KLARE FOR SESONGEN: Oppegårds herrelag ledes i år av en knalltøff dame, som skal temme gutta på laget, og videreutivkle dem. Maleen Ringkilen (foran) er ny trener for blant annet Anders Nordheim Dahl (f.v.), Daniel Magnussen, Jørgen Hylbak, Renè Borgerud, Jens Førsund, Magnus Bae, Martin Mårtenson og Jørgen Gjertsen..
Sport
KLARE FOR SESONGEN: Oppegårds herrelag ledes i år av en knalltøff dame, som skal temme gutta på laget, og videreutivkle dem. Maleen Ringkilen (foran) er ny trener for blant annet Anders Nordheim Dahl (f.v.), Daniel Magnussen, Jørgen Hylbak, Renè Borgerud, Jens Førsund, Magnus Bae, Martin Mårtenson og Jørgen Gjertsen.. (Bilde: Lars Petter Grinde)

Endelig sesongstart for Maleen og gutta!

Oppegårds fjerdedivisjonsherrer er super-tent foran årets sesong, og ønsker deg med på laget!

Det er snart sesongstart for Oppegårds herrelag i håndballens fjerdedivisjon. I år skal gutta temmes og videreutvikles av en dame.

Håndballsesongen starter i disse dager, og for Oppegårds seniorlag for herrer i fjerdedivisjon, begynner det sakte, men sikkert å bli klart for å sanke nye poeng.

Les også: Oppegård-herrene slo til mot motstanderne fra Fredrikstad

Laget er i disse dager i ferd med å sette stallen for den kommende sesongen. Første hjemmekamp er lørdag den 16. september klokken 16.45 mot Vestby i Greverudhallen.

De største nyhetene for lagets del kommer imidlertid på lagapparat-siden.

Ny trener

Laget har i år fått ny trener-duo, som skal sørge for at laget klatrer opp mot nye høyder. Maleen Ringkilen skal sammen med co-coach Magnus Bae lede guttene til nye høyder.

I AKSJON: Her ser du Magnus Bae i aksjon. Han er back på laget,og skal bistå Ringkilen i årets sesong..
I AKSJON: Her ser du Magnus Bae i aksjon. Han er back på laget,og skal bistå Ringkilen i årets sesong.. Foto: Lars Petter Grinde

Ringkilen, som selv har vært aktiv håndballspiller lenge, gleder seg til å ta fatt på oppgaven, og på årets sesong.

– Siden jeg ikke selv kan spille lenger pga mye smerter i rygg og kropp, var jeg fortsatt ikke klar for å legge fra meg håndballen helt. Beste alternativet var da å ta en trenerjobb, sier hun.

Les også: Tap for Kolbotn-damene i første hjemmekamp

– Gutta har ikke hatt trener på mange år, og var klare for det.Jeg kjenner jo flere av guttene og vet at dette er fin gjeng, noe som også har vist seg på treninger, sier hun.

Styrker og svakheter

Ifølge den nye treneren, er det et spennende lag med mye innebygget.

– Alle guttene er gode spillere og har mange talenter. Nå må vi bare få samkjørt dette. Og med litt forsvarstrening fremover har jeg stor tro på at dette blir et godt lag. Ser allerede nå stor fremgang i angrepsspillet, sier hun.

KLARE FOR SESONGEN: Oppegårds herrelag ledes i år av en knalltøff dame, som skal temme gutta på laget, og videreutivkle dem. Maleen Ringkilen (foran) er ny trener for blant annet Anders Nordheim Dahl (f.v.), Daniel Magnussen, Jørgen Hylbak, Renè Borgerud, Jens Førsund, Magnus Bae, Martin Mårtenson og Jørgen Gjertsen..
KLARE FOR SESONGEN: Oppegårds herrelag ledes i år av en knalltøff dame, som skal temme gutta på laget, og videreutivkle dem. Maleen Ringkilen (foran) er ny trener for blant annet Anders Nordheim Dahl (f.v.), Daniel Magnussen, Jørgen Hylbak, Renè Borgerud, Jens Førsund, Magnus Bae, Martin Mårtenson og Jørgen Gjertsen.. Foto: Lars Petter Grinde

Foran sesongen tror hun på gode prestasjoner og resultater, men erkjenner også at det er en del utfordringer på laget.

Les også: Naboene fra Ski ble for sterke for Kolbotn

– Ting skjer ikke over natta. Så denne sesongen kommer vi til å bruke for å bli godt samspilte og skape et stabilt lag. Klarer vi det og holde oss midt på tabellen er vi fornøyde, sier hun.

Ønsker flere

Laget ønsker seg imidlertid flere spillere til årets sesong, og håper mange melder seg.

– Spillere som stiller på trening og kamp er absolutt et must. Viktig at du kan håndball og har respekt for medspillere og alt rundt laget som regler og rutiner. Har du humor, er blid og sosial vil du gli rett inn i laget, sier hun.

PS! Kom gjerne i hallen, og meld deg opp som spiller på laget via trener Maleen Ringkilen. Dersom du er nysgjerrig, kan du se laget i aksjon her fra en seriekamp i fjor!

Klikk play for å se video!

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen