TRENGER DEG: Kolbotns to damelag i håndball er klare for en ny sesong, men har et stort behov for målvakt!
Sport
TRENGER DEG: Kolbotns to damelag i håndball er klare for en ny sesong, men har et stort behov for målvakt! (Bilde: Copyright 2017 Kathrine Nysveen. All rights reserved.)

– Er du vår nye målvakt?

Har du en keeper i deg? Veteran eller ungt talent? I så fall bør du kikke på dette! Kolbotns håndballdamer har behov for keeper. Er det deg?

Kolbotns kvinnelige håndballag mangler folk. Både målvakt og spillere, men i all hovedsak trenger de noen til å stå foran mål.

Les også: Nok en cupseier for gulljentene fra OI

– Vi skal ha oppstartscup i Gøteborg i begynnelsen av september, og vi blir omtrent 12-14 spillere som drar. Til denne cupen har vi målvakt, men etter det begynner det å se dårlig ut, sier hjelpetrener Christer Kihlman.

To lag

Han forsikrer om at alle er velkomne i Kolbotn IL!

BLI HENNES KOLLEGA: Klar for å spille i den hvite og blå drakten?.
BLI HENNES KOLLEGA: Klar for å spille i den hvite og blå drakten?. Foto: Geir Aage Nysveen

– Hvis vi får mange nok spillere, kan vi dele J18 inn i to lag; nivå 1 og nivå 2, og dermed finner alle sin plass, forklarer Kihlman.

Les også: NESTEN cup-bombe i Sofiemyrhallen

Det er mange av de samme spillerne som spiller i J18, femte- og tredjedivisjon.

Høres dette fristende ut? Er du klar for å gjøre en innsats?

Det er Tore Dahl som er oppmann/lagleder, og trener er Kolbotns A-lagsspiller Sebastian Andersson. Ta kontakt med dem dersom du ønsker å bli med! Trykk på navnene deres for å sende en e-post direkte!

Oppegård Avis og oavis.no ønsker Kolbotn-damene lykke til i årets sesong!

 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen