GULL-JENTER: Golden Girls vant Hyundais Fair Play pris under årets Norway Cup.
Sport
GULL-JENTER: Golden Girls vant Hyundais Fair Play pris under årets Norway Cup. (Ronny Johnsen)

Fair Play, jenter!

Oppegård-jentene Golden Girls vant Hyundais Fair Play pris, og premien på 20 000 kroner, under Norway Cup i år.

Oppegård-jentene Golden Girls hanket likeså godt inn Hyundais Fair Play pris under årets Norway Cup. J12 laget stilte med to sjuer-lag, og spilte til sammen tolv kamper, med sju seire, to uavgjorte og tre tap. 

Lagleder Marianne Solli Løken er stolt av Fair Play-jentene og jobben som har vært lagt ned på området. 

– Det var veldig stort, vi har jobbet ganske målrettet med Fair Play i hele vår, og har hatt fokus på det. Alle spillerne har signert en Fair Play kontrakt, forteller Solli Løken. 

Laget har også planer om å kåre årets Fair Play spiller hvert år, hvor laget stemmer på hvem de synes fortjener det mest. Men hva de skal bruke pengepremien på 20 000 kroner på, det er de ikke sikre på ennå. 

– Vi har faktisk ikke tenkt på det ennå. Pengene flyr jo i et sånt lag, men vi må gjøre noe spesielt så det ikke bare forsvinner i det store gapet, sier laglederen. 

Solli Løken er svært fornøyd med innsatsen som er lagt ned med å jobbe med Fair Play, og bedyrer at de ikke skal avslutte nå. 

– Vi har tenkt å ha fokus på det fremover også, vi synes det er viktig. Det er et veldig sammensveiset lag, med en engasjert foreldregruppe som alltid stiller opp, og jentene er positive. Det er et veldig positivt lag, avslutter Solli Løken.

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

– Det viktigste valget på mange år

"Som velgere kan vi påvirke. Vi kan velge å være passive og stemme slik vi alltid har gjort, eller vi kan være aktive og lese partiprogrammene og vurdere kandidatene på valglistene. Dette valget er det viktigste på mange år", skriver Oddbjørn Skredderberget i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

– Redd Kolbotntjernet

"Vi i Senterpartiet er fortsatt svært bekymret for Kolbotntjernets tilstand. Målinger for mai og juni viser at vannet har det høyeste gjennomsnittlige fosfortallet siden 2009", skriver Tor Anders Østby og Hilde Widerberg, toppkandidatene på Senterpartiets liste i Nordre Follo, i et debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Spredning av fremmede arter i Oppegård

– Har ikke ressurser til bekjempelsen av kanadagullris

Solveig Joten Svensen er bekymret for spredning av kanadagullris på Svartskog. – Jeg håper kommunen kan ta grep raskt for å hindre at denne svartelistede planten truer artsmangfoldet på Svartskog, sier hun. Les hele saken

Til toppen