HAR DÅRLIGE NYHETER: Einar Eigedahl i IKolbotn kvinnefotball  har dårlige nyheter for dem som hadde ventet på årets første hjemmekamp.
Sport
HAR DÅRLIGE NYHETER: Einar Eigedahl i IKolbotn kvinnefotball har dårlige nyheter for dem som hadde ventet på årets første hjemmekamp. (Foto: Pressefoto)

Første hjemmekamp er utsatt

Sofiemyr stadion blir ikke klar til første hjemmekamp.

Det skulle bli årets første hjemmekamp for Kolbotns toppseriedamer den 31. mars, men uansett hvor mye man enn har stått på, så vil ikke gresset på Sofiemyr stadion bli klar til denne datoen.

Det har vært en tøff vinter i store deler av Norge, og på Sofiemyr stadion er det for tiden svære brøytekanter og tæle langt ned i bakken. Det er derfor allerede nå bestemt at den første hjemmekampen mot Røa som skulle gått 31. mars, vil bli flyttet.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SLIK SER DET UT NÅ: Slik ser banen ut akkurat nå. Foto: Pressefoto

Har jobbet hardt med banen

Daglig leder Einar Engedahl er lettet over at NFF har godkjent en utsettelse av kampen. 

Les også: Kolbotn serieåpner borte

– Uansett hvor mye vi hadde jobbet med banen, hadde det blitt helt håpløse forhold 31. mars. Når kampen skal spilles, er ikke bestemt ennå, men vi regner med å få spilt kampen i løpet av våren, sier han.

Dermed får vi bare vente på bedre vær!

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen