PRESENTERT I PARIS: Med dette bildet avslørte Paris Saint German at de har sikret seg signaturen til Karina Sævik.
Sport
PRESENTERT I PARIS: Med dette bildet avslørte Paris Saint German at de har sikret seg signaturen til Karina Sævik. (Foto: Instagram/@psg_feminines)

Fra Kolbotn til Paris

Etter 4 år i Kolbotn-drakta er Karina Sævik nå klar for nye utfordringer i storklubben Paris Saint-Germain!

– Det er litt trist å ha spilt min siste kamp for Kolbotn, men jeg har hatt det veldig fint den tiden jeg har vært her. Jeg har lært mye og utviklet meg mye, så jeg ser tilbake på denne tiden med glede, sier Karina Sævik i en melding lagt ut på nettsidene til Kolbotn kvinnefotball. 

Sævik kom til Kolbotn sommeren 2015 og står med 93 kamper og 33 mål for klubben. Spesielt det siste året har jenta fra Kopervik tatt store steg, og hennes ekstremferdigheter og målteft har vært med på å bidra til en god vårsesong for laget. Tidligere i vårt scoret hun blant annet et fantastisk mål mot sin gamle klubb Avaldsnes. En scoring som gikk sin seiersgang i sosiale medier.

Hennes prestasjoner ga henne plass i VM-troppen og nå er hun altså klar for den europeiske storklubben.

– Det føles helt sykt å ha signert for PSG! Det blir et nytt land, ny kultur og nytt sett å jobbe på. Jeg må bare prøve å tilpasse meg så fort som mulig.

– Jeg kom til Kolbotn da jeg var 19 år, og det å være her har betydd mye for min utvikling. Trenerne har latt meg spille mye hele veien, og i litt forskjellige posisjoner, og det har vært med på å gjøre meg til de spilleren jeg er i dag, sier Karina Sævik. 

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Kommunesammenslåing om 22 dager

Beholder kun Vei og park på Sofiemyr – midlertidig

De kommunaltekniske virksomhetene i Oppegård og Ski er på flyttefot. Ansatte i Vei og park skal fortsatt være på Sofiemyr frem til miljøstasjonen utvides om ett år, mens 22 ansatte fra Vann og avløp må flytte til Ski. Les hele saken

Til toppen