PRESENTERT I PARIS: Med dette bildet avslørte Paris Saint German at de har sikret seg signaturen til Karina Sævik.
Sport
PRESENTERT I PARIS: Med dette bildet avslørte Paris Saint German at de har sikret seg signaturen til Karina Sævik. (Foto: Instagram/@psg_feminines)

Fra Kolbotn til Paris

Etter 4 år i Kolbotn-drakta er Karina Sævik nå klar for nye utfordringer i storklubben Paris Saint-Germain!

– Det er litt trist å ha spilt min siste kamp for Kolbotn, men jeg har hatt det veldig fint den tiden jeg har vært her. Jeg har lært mye og utviklet meg mye, så jeg ser tilbake på denne tiden med glede, sier Karina Sævik i en melding lagt ut på nettsidene til Kolbotn kvinnefotball. 

Sævik kom til Kolbotn sommeren 2015 og står med 93 kamper og 33 mål for klubben. Spesielt det siste året har jenta fra Kopervik tatt store steg, og hennes ekstremferdigheter og målteft har vært med på å bidra til en god vårsesong for laget. Tidligere i vårt scoret hun blant annet et fantastisk mål mot sin gamle klubb Avaldsnes. En scoring som gikk sin seiersgang i sosiale medier.

Hennes prestasjoner ga henne plass i VM-troppen og nå er hun altså klar for den europeiske storklubben.

– Det føles helt sykt å ha signert for PSG! Det blir et nytt land, ny kultur og nytt sett å jobbe på. Jeg må bare prøve å tilpasse meg så fort som mulig.

– Jeg kom til Kolbotn da jeg var 19 år, og det å være her har betydd mye for min utvikling. Trenerne har latt meg spille mye hele veien, og i litt forskjellige posisjoner, og det har vært med på å gjøre meg til de spilleren jeg er i dag, sier Karina Sævik. 

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

– Det viktigste valget på mange år

"Som velgere kan vi påvirke. Vi kan velge å være passive og stemme slik vi alltid har gjort, eller vi kan være aktive og lese partiprogrammene og vurdere kandidatene på valglistene. Dette valget er det viktigste på mange år", skriver Oddbjørn Skredderberget i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

– Redd Kolbotntjernet

"Vi i Senterpartiet er fortsatt svært bekymret for Kolbotntjernets tilstand. Målinger for mai og juni viser at vannet har det høyeste gjennomsnittlige fosfortallet siden 2009", skriver Tor Anders Østby og Hilde Widerberg, toppkandidatene på Senterpartiets liste i Nordre Follo, i et debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Spredning av fremmede arter i Oppegård

– Har ikke ressurser til bekjempelsen av kanadagullris

Solveig Joten Svensen er bekymret for spredning av kanadagullris på Svartskog. – Jeg håper kommunen kan ta grep raskt for å hindre at denne svartelistede planten truer artsmangfoldet på Svartskog, sier hun. Les hele saken

Til toppen