SOKKESALG: Rita Fykop (til høyre) og Britt Heidi Berger i forbindelse med dugnadssalg av Salva-sokker et par år tilbake. Nå er pengene fra sokkene gått til å legge kunstgress på den gamle grusbanen på Hellerasten.

Sport Klart for offisiell åpning

SOKKESALG: Rita Fykop (til høyre) og Britt Heidi Berger i forbindelse med dugnadssalg av Salva-sokker et par år tilbake. Nå er pengene fra sokkene gått til å legge kunstgress på den gamle grusbanen på Hellerasten.

Fra sokkesalg til nytt kunstgress

«Tjuvtreningen» er allerede i gang, men lørdag er det «Grand opening» av den nye kunstgressbanen på Hellerasten. – Dette har vi fått til på dugnad, hele fotballgruppa!

Det er nemlig små og store fotballspilleres salg av sokker og luer som har finansiert den nye fotballbanen. I tillegg har kommunen bidratt, og Kolbotn IL har fått spillemidler fra Norsk Tipping.

– Det er utrolig tilfredsstillende å se konkret hva dugnadsinnsatsen betyr. Over tusen medlemmer har gått fra dør til dør og solgt produkter og sikret støtte til blant annet denne kunstgressbanen, sier Britt Heidi Berger, styreleder i Kolbotn IL fotball herrer.

NB! Artikkelen fortsetter under bildet.

FULL FRES: Den offisielle åpningen av Hellerasten kunstgress er lørdag, men allerede nå er banen full av fotballspillere morgen og kveld. Foto: Oppegård Avis

Sammen med styreleder i Kolbotn IL fotball damer, Monica Ottesen, inviterer hun lørdag til offisiell åpning av den nye banen.

Pølser og fotball

– Vi starter klokken 12 med at ordfører Thomas Sjøvold foretar den offisielle åpningen. Deretter blir arrangert fotballkamper mellom yngre lag bestående av både jenter og gutter, sier Ottesen.

Det vil bli servert gratis pølser, mineralvann og kaffe til alle.

– Alle, både KIL-folk, naboer og nysgjerrige, er selvfølgelig hjertelig velkommen, sier Ottesen og Berger.

Nyheter Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Ja eller nei til eiendomsskatt i Nordre Follo?

Verken Oppegård eller Ski har eiendomsskatt i dag. Om du skal betale eiendomsskatt, og hvor mye du skal betale, blir opp til lokalpolitikerne i Nordre Follo. Sjekk hvilke partier er for og mot innføring av eiendomsskatt, og hvilke argumenter de har. Les hele saken

Nyheter Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Bekymret for millioner av skattepenger som forsvinner fra Nordre Follo

Arne Christian Pettersen fra Oppegård syd synes det er urettferdig at Oppegård og Ski sender mange millioner kroner ut hvert år som følge av inntektsutjevning. I forbindelse med dette ba han Oppegård Avis om å stille et konkret spørsmål til alle partiene som stiller til valget i Nordre Follo. Les hele saken

Til toppen