LEGGER OPP: Frode Kippe har bestemt seg for å legge opp etter årets sesong.
Sport
LEGGER OPP: Frode Kippe har bestemt seg for å legge opp etter årets sesong. (Foto: Eskil Bjørshol.)

Frode Kippe legger opp

Ifølge Romerikes Blad har LSK-legenden Frode Kippe bestemt seg for å legge fotballsko, leggskinn og kapteinsbind på hylla.

På en pressekonferanse i dag klokken 13, bekreftet Frode Kippe at han gir seg som spiller i LSK, etter sesongen. Han begynner i en stilling som toppspillerutvikler i klubben, når Eliteserien er over.

I et intervju med nevnte RB sier Kippe at han tok avgjørelsen om å legge opp da han ble satt ut av laget tidligere i år. Da skjønte han at veien tilbake ville bli lang for en 41 år gammel kropp.

Han er likevel full av lovord om klubben han har tilbragt omtrent halve livet i og han gleder seg til å ta fatt på rollen som toppspillerutvikler. Der skal han sørge for at klubbens største talenter blir ivaretatt på best mulig måte og får de beste forutsetninger for å bli fremtidige elitseriespiller for LSK

Comeback i KIL?

Vi i Oppegård Avis har tidligere spekulert i om det er mulig å kombinere en "sivil jobb" i LSK med breddefotball-spill i Kolbotn, siden det tross alt er hans opphavsklubb. Dette har vi foreløpig ikke fått vite hva Frode Kippe tenker om, men om han skulle tenke seg å ikle seg den blåhvite drakten, så blir fjerdedivisjon hans nye fotballarena.

HER KAN DU LESE VÅRT STORE INTERVJU MED FRODE KIPPE, SOM VI GJORDE I FORBINDELSE MED AT HAN RUNDET 40 ÅR I FJOR.

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Kystverkets beregning av oljeutslipp: 350 liter

Kystverket krever at Langhus-firmaet som er ansvarlig for oljeutslipp til Tussetjern må gjøre rede for tiltak innen 9. juli. Det tas nå utgangspunkt i utslipp av 350 liter olje, som er mye større enn det som var antydet tidligere. Les hele saken

Til toppen