Full fres med friidrett

Sofiemyr stadion er mer enn bare en fotballbane. For på søndag ble Oppegård ILs eget stevne «Oppegårdlekene» arrangert for 7. gang etter et år med pause.

  • Endret

 

NB! BILDEKARUSELL: Trykk på bildene over!

Det ble et stevne fylt med sol, glede og mange nye rekorder for de 110 påmeldte deltagerne fra 19 ulike klubber fra Moss i sør og helt opp til Steinkjer.

Dette la et godt grunnlag for aktiviteten som strakte seg over hele dagen på Sofiemyr stadion.

Det ble et vellykket arrangement for både klubben og våre egne 38 deltagere, samt alle i klubben som bidro til at det kunne arrangeres over 220 starter, hopp og kast.

Et slikt lokalt stevne er viktig for oss som klubb, og nettopp derfor er Sofiemyr stadion en viktig lokal arena. For gjennom et lokalt friidrettsanlegg med tartandekket, lengde groper, høydematter og mulighetene til kast på naturgresset gir dette gode muligheter for en variert idrett i både kommunen og i klubben.

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen