FIKK STOR GAVE: Leif Wedøe (Kolbotn Tennisklubb) med Karen Marie Sæther-Larsen (banksjef i DNB Ski) og Roald Albrigtsen (Kolbotn Tennisklubb).

Sport Ny tennishall

FIKK STOR GAVE: Leif Wedøe (Kolbotn Tennisklubb) med Karen Marie Sæther-Larsen (banksjef i DNB Ski) og Roald Albrigtsen (Kolbotn Tennisklubb). (Foto: Privat )

Gir halv million til utstyr

Sparebankstiftelsen DNB gir 500.000 kroner til utstyr til den nye tennishallen på Sofiemyr.

JOBBET TETT MED PROSJEKTET: Komitemedlemmene Leif Wedøe (51) og Roald Albrigtsen (55) i Kolbotn Tennisklubb. Foto: Privat

Oppegård Avis har tidligere skrevet at den nye tennishallen, som skal bygges rett ved den eksisterende kunstgressbanen på Sofiemyr, er budsjettert til 34 millioner kroner og et samarbeidsprosjekt mellom KIL Fotball og Kolbotn Tennisklubb. Går alt etter planen, kan anlegget stå klart sommeren 2020.

I begynnelsen av desember ringte DNB Follo til Kolbotn Tennisklubb og meddelte at de hadde tildelt kr 500.000 kroner til utstyr til den nye tennishallen.

– Det var akkurat som om Norsk Tipping hadde ringt og meddelt at jeg hadde vunnet i Lotto, bare det at jeg ble enda gladere, for dette kommer en enda flere til gode i en tennishall som vi har jobbet i ti år med å få realisert, sa Roald Albrigtsen (55) i tennisklubben.

FRA GRUSBANE TIL TENNISHALL: Her skal det bygges en splitter ny tennishall med fire tennisbaner, garderober for fotball og tennis, tribuner og felles sosiale lokaler. Foto: Yana Stubberudlien

 

– Det største bidraget så langt

Leif Wedøe (51) sier at i Kolbotn Tennisklubb er det stor glede for denne solide gaven. Han påpeker også at den nye tennishallen vil bidra til at enda flere får ta del i gleden ved å være aktive og spille tennis.

– Dette er det største bidraget så langt for å realisere hallen, sier han.

Sammen med Albrigtsen oppfordrer han nå lokalt næringsliv til å bruke anledningen til å vise interesse.

– Bli med og støtt den nye storstuen, kombinert for tennis og fotball, sier de to. 

Les også: Klare til å spre tennisglede

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen