SEIERSFØLELSE: Nummer 18, Josef Baccay, fikk to nye G17-landskamper under firenasjonersturneringen i Spania
Sport
SEIERSFØLELSE: Nummer 18, Josef Baccay, fikk to nye G17-landskamper under firenasjonersturneringen i Spania (Foto: Privat)

Godt innhopp mot Sverige

Kolbotn-gutt Josef Baccay (16) fikk nye minutter på banen i en knallsterk seier over Sverige.

Norge G17 slo mandag ubeseirede Sverige 4-0 i den siste kampen i La Manga-turneringen. 

Sultne på seier

Baccay mener at guttene var sultne på seier helt fra starten. Norge sto for to tap mot Ungarn og Slovakia foran mandagens kamp mot Sverige.

– Jeg startet ikke mot Sverige, men kom inn litt før slutt. Vi var veldig gira på en seier etter to sure tap. Vi trøkket til helt fra avspark. Vi vant duellene og skapte sjanser, sier han mens han sitter på flyet hjemover fra Spania.

Fullstendig kontroll

STORFORNØYD: Seieren over Sverige i La Manga smakte deilig! Foto: Privat

Norge dominerte spillet, og hadde fullstendig kontroll på kampen. 

–  Vi scoret på frispark før pause. Vi fortsatte å dominere i duellspillet, og satte inn vår andre scoring. Svenskene hadde ikke så mye å svare med og vi hadde god kontroll bak. Det tredje målet kom midt i andreomgangen, og da var kampen avgjort. Vi klinket til med et frisparkmål til. Det var en deilig seier over svenskene, avslutter Lillestrøm-spilleren.

4-0 ble sluttresultatet. Resultatet gjorde at Sverige ikke vant firenasjonersturneringen.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen