HERLIGE KARER TIL TOPPS: Oppegårds G04, her representert av Eskil Riberg, Karsten Moen Nitter, William Tømmernes, Elío Karlsrud, Henrik Høydal Hellstrøm, Kristoffer Melgaard, Philip Hårsaker, Lukas Lien Frøyna, Bror Erik Kohmann, Abel Bergli, Kristian Navarsete, Lars Aasoldsen og Magnus Bjørnstad Andersen.
Sport
HERLIGE KARER TIL TOPPS: Oppegårds G04, her representert av Eskil Riberg, Karsten Moen Nitter, William Tømmernes, Elío Karlsrud, Henrik Høydal Hellstrøm, Kristoffer Melgaard, Philip Hårsaker, Lukas Lien Frøyna, Bror Erik Kohmann, Abel Bergli, Kristian Navarsete, Lars Aasoldsen og Magnus Bjørnstad Andersen. (Bilde: Privat)

Gull til G04 igjen!

Oppegård ILs 13 år gamle håndballgutter liker seg på vestkanten: For andre gang på rad gikk de til topps i Haslum cup.

Det var sterkt motiverte Oppegård-gutter som skulle forsvare tittelen fra 2016.

Fra en litt forsiktig start i gruppespillet gikk det bare bedre og bedre i sluttspillet, noe som til slutt førte til at de kunne heve den store pokalen.

Sterke lag

I gruppespillet møtte Oppegård-gutta sterke lag som Fjellhammer, Vestby, ROS og Fet/Lillestrøm.

Solid spill i gruppespillet gjorde at Oppegård gikk rett til kvartfinale hvor de møtte arrangørklubben Haslum. Det ble en tett kamp hvor Oppegård til slutt halte i land seieren med to mål.

Les også: Fantastisk åpning fra Kolbotns J2002

Enda tettere ble det i semifinalen, hvor Oppegård møtte en av forhåndsfavorittene Fjellhammer. Fjellhammer hadde vunnet det første oppgjøret i gruppespillet 12-10, så Oppegård var revansjesugne.

Det ble en fysisk tøff batalje som endte uavgjort 6-6 etter ordinær tid. Kampen skulle derfor avgjøres på «sudden death» (første mål vinner). Jubelen var stor når Elío Karlsrud kjempet inn det avgjørende målet.

HERLIGE KARER TIL TOPPS: Oppegårds G04, her representert av Eskil Riberg, Karsten Moen Nitter, William Tømmernes, Elío Karlsrud, Henrik Høydal Hellstrøm, Kristoffer Melgaard, Philip Hårsaker, Lukas Lien Frøyna, Bror Erik Kohmann, Abel Bergli, Kristian Navarsete, Lars Aasoldsen og Magnus Bjørnstad Andersen.
HERLIGE KARER TIL TOPPS: Oppegårds G04, her representert av Eskil Riberg, Karsten Moen Nitter, William Tømmernes, Elío Karlsrud, Henrik Høydal Hellstrøm, Kristoffer Melgaard, Philip Hårsaker, Lukas Lien Frøyna, Bror Erik Kohmann, Abel Bergli, Kristian Navarsete, Lars Aasoldsen og Magnus Bjørnstad Andersen. Foto: Privat

Store gutter

I finalen møtte Oppegård fysisk store gutter i Reistad IL. Første omgang var målfattig – det var to gode forsvarslag som møtte hverandre. I annen omgang var imidlertid Oppegård-gutta overlegne og scoret hele åtte mål.

Les også: Gull til Vibeke!

Når keeper Lars Aasoldsen i tillegg stengte målet, var seieren 10-7 et faktum. Lars ble for øvrig kåret til Oppegårds beste spiller i finalen.

Stolte trenere

Oppegård G04 trenes av Alf-Einar Riberg, Anne Kathrine Lillevangstu og Terje Andersen. Hovedtrener Riberg oppsummerer på følgende måte:

 

– Vi i trenerteamet er superstolte av guttene. De viser en enorm lagmoral og står på for hverandre hele tiden. Vi har en god bredde i laget og alle tar ansvar, sier Riberg.

– Vi opplever at flere av lagene vi møter er avhengig av én til to spillere som tar ansvar og scorer mål, mens vi har spillere på alle posisjoner som til enhver tid utgjør en trussel for motstanderne. I tillegg må vi berømme dem for forsvarsspillet som nok en gang har vært bunnsolid. Dette var velfortjent, sier han.

Flying start

Oppegård G04 må sies å ha fått en «flying start» på sesongen. I tillegg til altså å vinne A-finalen i Haslum cup denne helgen, vant gutta B-finalen i Ski cup forrige helg.

Guttene var først skuffet over å bli slått ut av A-spillet på målforskjell, men reiste kjerringa ved å dominere i B-sluttspillet og vinne med hele åtte mål over Vestby i finalen.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen