LERØYSERIEN: J18 gjorde en skikkelig bra innsats! Heia jenter!
Sport
LERØYSERIEN: J18 gjorde en skikkelig bra innsats! Heia jenter! (Foto: Privat)

Håndballjentene gjorde rent bord

J18 beholdt den flotte sjetteplassen de har hatt gjennom hele sesongen i Drammenshallen 21.-22. april.

Oppegård J18 gjorde rent bord og rasket med seg alle seks poengene med ti mål i snitt i den avsluttende Lerøyrunden i Drammenshallen 21.-22. april.

Gjøvik var det første laget som fikk unngjelde for OI-jentene. Med 17-4 til pause lå det an til storseier. Jentene slapp seg litt ned i andre omgang, men det holdt i massevis til 34-16.

Les også: Fremtidig tennisstjerne

Senere på dagen skulle Stjørdal få bryne seg. De holdt følge til pause, men så var det takk og farvel! Oppegård vant med åtte mål, 31-23.

Møtte motstand i Bergen

Åsane fra Bergen var det beste laget gultrøyene møtte. Det var også jevnt til pause, men Oppegård er kjent for å holde trykket oppe kampen ut. De vant greit 26-20 der en bergenser fikk rødt kort etter å ha skutt en oppegårdspiller i ansiktet på oppstilling.

J18 beholdt dermed den flotte sjetteplassen de har hatt gjennom hele sesongen.

LERØYSERIEN: J18 gjorde en skikkelig bra innsats! Heia jenter! Foto: Privat

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen