LERØYSERIEN: J18 gjorde en skikkelig bra innsats! Heia jenter!
Sport
LERØYSERIEN: J18 gjorde en skikkelig bra innsats! Heia jenter! (Foto: Privat)

Håndballjentene gjorde rent bord

J18 beholdt den flotte sjetteplassen de har hatt gjennom hele sesongen i Drammenshallen 21.-22. april.

Oppegård J18 gjorde rent bord og rasket med seg alle seks poengene med ti mål i snitt i den avsluttende Lerøyrunden i Drammenshallen 21.-22. april.

Gjøvik var det første laget som fikk unngjelde for OI-jentene. Med 17-4 til pause lå det an til storseier. Jentene slapp seg litt ned i andre omgang, men det holdt i massevis til 34-16.

Les også: Fremtidig tennisstjerne

Senere på dagen skulle Stjørdal få bryne seg. De holdt følge til pause, men så var det takk og farvel! Oppegård vant med åtte mål, 31-23.

Møtte motstand i Bergen

Åsane fra Bergen var det beste laget gultrøyene møtte. Det var også jevnt til pause, men Oppegård er kjent for å holde trykket oppe kampen ut. De vant greit 26-20 der en bergenser fikk rødt kort etter å ha skutt en oppegårdspiller i ansiktet på oppstilling.

J18 beholdt dermed den flotte sjetteplassen de har hatt gjennom hele sesongen.

LERØYSERIEN: J18 gjorde en skikkelig bra innsats! Heia jenter! Foto: Privat

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen