RETT TIL TOPPS: På bildet er Hanna flankert av Thomas Sætre fra Bergen HIL, som vant klassen for funksjonshemmede og Fredrik Buringrud-Langen, som vant klassen for Gutter 15. Hovden selv gjorde det knallskarpt og gikk helt til topps!
Sport
RETT TIL TOPPS: På bildet er Hanna flankert av Thomas Sætre fra Bergen HIL, som vant klassen for funksjonshemmede og Fredrik Buringrud-Langen, som vant klassen for Gutter 15. Hovden selv gjorde det knallskarpt og gikk helt til topps! (Foto: Privat)

Hanna vant Norges Cup-finalen

Gikk helt til topps i Norges Cup finalen i bordtennis for Jenter 15 i helgen.

Hanna Hovden gikk helt til topps i Norges Cup finalen i bordtennis for Jenter 15 i helgen i Høyenhallen i Oslo, melder Oppegård IL på sine hjemmesider.

Dette er første gang Oppegård IL har vunnet en Norges Cup-finale. Dette er en topp 8-turnering der man må kvalifisere seg gjennom 3 forutgående Norges Cup-runder.

Les også: Sølv til Eiril

Hanna vant syv strake seirer, hvorav tre av dem var jevne 3-2 kamper mot toer Christine Kalvatn, treer B-72, Anja Myløebust, Tingvoll, og firer Mathilde Neskvern, Kobra.

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen