GA JERNET: Mads Borge og Kolbotn 2006 sikret seg gull i B-sluttspillet. (Alle foto: Frank Melhus)

Her er bildene fra Kulinaris Cup

I helgen arrangerte Kolbotn IL årets håndballhøydepunkt i kommunen med hundrevis av spillere i aksjon. Her kan du se en STOR bildekarusell og flere videoer, og som alltid på oavis.no: Alt er gratis!

Det var frosker, russiske sperrer, redningsprosenter godt oppunder 80, lag fra både Bodø og Sverige, underarmer det luktet svidd av og stegskudd selv Trine Haltvik ville blitt rørt av, under helgens Kulinaris Cup.

Arrangør Kolbotn IL hadde stort sett lagt beslag på det som var av hallkapasitet i kommunen og sørget for håndballglede til den store gullmedaljen for hundrevis av spillere. 

Ikke alle fikk med seg medalje hjem, men vi er ganske sikre på at alle hadde det moro.

NB: Saken fortsetter under videoen.

– Alt har gått som smurt

Cupleder Kathe Gulbrandsen er strålende fornøyd med gjennomføringen.

– I år hadde vi med 214 lag og totalt 2500 spillere. Det sier seg selv at det ikke hadde gått uten velvillige foreldre, for samtlige KIL-spillere som har vært i aksjon, har også hatt foreldre som har bidratt gjennom hele helgen. Det har vært en fantastisk dugnadsinnsats, roser Gulbrandsen.

Med et så stort arrangement, er det nesten utrolig at ting har gått på skinner, men det sier cuplederen at det har gjort.

– Vi har ikke hatt noen store kriser i alle fall. Jeg tror alt har gått som smurt. Vi har fått tilbakemeldinger på at det har vært gode dommere, samt blide og hyggelige frivillige, og det gjør meg glad, sier Gulbrandsen.

NB: Saken fortsetter under videoen.

Ny is-rekord

Det har også blitt slått flere rekorder i helgen, blant annet når det gjelder salg av is.

– Det har gått nesten ett tonn is. Vi ble rett og slett utsolgt for is på søndag, så her var det nok en glad sponsor, smiler Gulbrandsen.

Har du sett noen du kjenner på bildene eller i videoene? Husk å tipse de det gjelder!

Til toppen