– I kveld spilte vi knallbra!

Kolbotn-trener Kyrre Vegard Johannesen var svært stolt over spillerne sine etter Halden-oppgjøret.

Få, og kanskje minst av alt gjestelaget fra Østfold, hadde trodd at andredivisjonslaget Kolbotn, med en ung og forholdsvis fersk stall, skulle klare å nesten danke ut elitelaget Halden Topphåndball ut av norgesmesterskapet, men det holdt på å bli tilfelle i Sofiemyrhallen torsdag kveld den 24. august.

Les også: NESTEN cup-bombe i Sofiemyrhallen

Kolbotn holdt tett følge hele kampen, og lå på et tidspunkt an til å vinne da en tomålsledelse var et faktum. Dessverre kom gjestelaget sterkt tilbake, og dro det hele i land.

PS! Saken fortsetter under bildet! Les også intervju med Kyrre Vegard Johannesen i papirutgaven av Oppegård Avis den 31. august, og se videovindu øverst i saken for videovindu av treneren. Se også glimt fra kampen i videovinduet nederst i saken!

 

HERLIGE KARER: Dette er Kolbotns A-lag for herrer i andredivisjon i år!.
HERLIGE KARER: Dette er Kolbotns A-lag for herrer i andredivisjon i år!. Foto: Anders Nordheim Dahl

Fornøyd

Men verken spillerne eller trener Kyrre Vegard Johannesen henger med nebbet av den grunn, heller tvert imot.

– I dag gjør vi en kjempegod prestasjon i begge ender av banen i begge omgangene, så jeg er kjempefornøyd, sier treneren.

Les også: Nok en cupseier for Oppegård!

PS! Saken fortsetter under bildet! Les også intervju med Kyrre Vegard Johannesen i papirutgaven av Oppegård Avis den 31. august, og se videovindu øverst i saken for videovindu av treneren. Se også glimt fra kampen i videovinduet nederst i saken!

BRILJERTE: Kolbotn gjorde en fantastisk kamp mot Halden..
BRILJERTE: Kolbotn gjorde en fantastisk kamp mot Halden.. Foto: Anders Nordheim Dahl

– Utrolig morsomt

Det var få som trodde at Kolbotn skulle klare å holde slikt følge.

– Det skal nesten ikke være mulig. Halden er et topplag som vil gjøre det godt i sin liga, men vi la et godt grunnspill og en fornuftig gameplan, og så var vi gode på gjennomføring, sier treneren.

Johannesen tror på årets sesong, og mener lagmoralen er høy.

Les også: En herlig sesongavslutning for KILs håndballstjerner!

– Vi viser i dag at vi har et bra nivå på prestasjonene når vi treffer, men per dags dato er vi fortsatt for ustabile, men dette jobber stadig med dette. Vi jobber knallhardt med å bli littegranne bedre for hver dag, men i dag så gjorde vi det godt, sier han.

– Det er fortsatt mye å jobbe med, men med det vi viser i dag, er det ingen tvil om at vi skal bli å regne med i serien i år, avslutter han.

PS! Les også intervju med Kyrre Vegard Johannesen i papirutgaven av Oppegård Avis den 31. august, og se videovindu øverst i saken for videovindu av treneren. Se også glimt fra kampen i videovinduet nederst i saken!

Klikk play for å se glimt fra Kolbotn-Halden!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen