PÅ SAMME LAG: Ina Gausdal blir i Kolbotn, og det er trener Knut Slatleim fornøyd med!
Sport
PÅ SAMME LAG: Ina Gausdal blir i Kolbotn, og det er trener Knut Slatleim fornøyd med! (Pressefoto)

Ina blir i Kolbotn

Er med på toppserielaget også kommende sesong!

Ina Gausdal har fornyet kontrakten med Kolbotn, og blir en del av «the blue army» også i 2018.

– I denne klubben har jeg folk rundt meg som kjenner meg godt, og som virkelig vil at jeg skal lykkes, sier en fornøyd Kolbotn-kaptein til kolbotnkvinnefotball.no

Etter årets sesong har flere virkelig fått opp øyenene for midtsstopperen- Hhun har hatt en god sesong på klubblaget og i høst fikk hun også sin A-landslagsdebut. Det endte med mer enn godkjent karakter og scoring akkurat slik vi er vant til å se Ina hjemme på Sofiemyr.

Les også: Knut Slataleim får ny tillitt

Det har vært en del spekulasjoner og interesse siden kontrakten gikk ut nå i 2017, og interessen fra andre ble ikke mindre etter landslagsdebuten. Med stor interesse fra andre klubber, var det helheten som vippet Ina i retning Kolbotn.

Noe å bygge på

Med Ina i klubben, er nesten hele laget fra 2017-sesongen med videre i 2018 og nettopp det var en faktor for å bli i Kolbotn.

– Jeg har veldig troen på at 2018 blir en bra sesong, sier Gausdal. Det er lagt opp en enda bedre treningshverdag enn tidligere, og siden de aller fleste er med videre kan vi bygge videre på det vi gjorde i høst. Det handler om hvordan hverdagen min blir totalt sett. Det er lagt opp til et opplegg som lar meg fokusere på fotballen, og i tillegg har klubben møtt meg på de tingene jeg har sagt er viktige, sier spilleren til kolbotnkvinnefotball.no

 

Til toppen