KLARE FOR CUP: Geir Ivar Westen (foran t.v.), Thomas Østvold og Maria Rugaas fra idretten er klare for bedriftscup. Ordfører Thomas Sjøvold oppfordrer næringslivet til å engasjere seg, mens ildsjel for lokalfotballen, Kjell Magne Bondevik, holder døren på gløtt for å delta til høsten.
Sport
KLARE FOR CUP: Geir Ivar Westen (foran t.v.), Thomas Østvold og Maria Rugaas fra idretten er klare for bedriftscup. Ordfører Thomas Sjøvold oppfordrer næringslivet til å engasjere seg, mens ildsjel for lokalfotballen, Kjell Magne Bondevik, holder døren på gløtt for å delta til høsten. (Oppegård Avis)

Inviterer til Nordre Follo-cup

Liten eller stor bedrift? Alle inviteres til å være med på årets lokale høydepunkt for bedriftsidrett 16. august.

Ideen har vært diskutert lenge, men 16. august skjer det: For første gang inviteres næringslivet i kommende Nordre Follo kommune til å delta på en egen fotballcup.

– Vi håper å få med oss så mange som mulig, både fra Oppegård og Ski. En fotballcup er en glimrende måte knytte bånd på, sier cupgeneral Geir Ivar Westen.

Bankett

Fredag 16. august vil cupen arrangeres med femmerlag. Dermed trenger man ikke veldig mange spillere for å stille lag.

– Vi har et svært oppegående bedriftsidrettslag, så jeg ser ikke bort fra at det kan komme flere lag fra oss.

Ordfører Thomas Sjøvold

– Vi har satt som kriterium at lagene må ha minst én spiller som representerer bedriften. Dermed kan bedrifter helt til enkeltmannsforetak melde seg på, sier Westen, som er sterkt engasjert i planleggingen sammen med Thomas Østvold i styringsgruppa og markedsansvarlig Maria Rugaas i Kolbotn IL.

– Vi håper å nå et mål på 32 lag med cirka syv spillere på hvert lag. Dagen vil selvsagt inneholde mye fotball, men etter det sportslige blir det bankett å O’Learys på Kolbotn torg, forteller Thomas Østvold.

Ordfører Thomas Sjøvold forteller at Oppegård kommune garantert vil stille lag i cupen.

– Vi har et svært oppegående bedriftsidrettslag, så jeg ser ikke bort fra at det kan komme flere lag fra oss. I tillegg utfordrer vi selvsagt Ski kommune til å delta. Kanskje vi allerede skal slå oss sammen på cupen? spør Oppegård-ordføreren.

Fortsatt aktiv

Tidligere statsminister og fotball-ildsjel Kjell Magne Bondevik er aktiv fotballmosjonist.

– Såfremt jeg har tid, spiller jeg fortsatt både tirsdager og fredager sammen med en fast gjeng.

Landets tidligere statsminister er derimot usikker på om han kommer til å delta i Nordre Follo Cup.

– Det må i så fall bli på Old-old boys-laget, sier Bondevik og ler.

Vil du eller din bedrift vite mer? Sjekk nettsidene nordrefollocup.no

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen