PROFF: Josef Baccay har skrevet proffkontrakt og skal være LSK-spiller de neste tre årene.
Sport
PROFF: Josef Baccay har skrevet proffkontrakt og skal være LSK-spiller de neste tre årene. (Foto: Samuel Ninson)

Josef fikk proffkontrakt

Kolbotn-gutten Josef Baccay har skrevet proffkontrakt med Lillestrøm SK.

Josef (17) har spilt i LSK siden høsten 2016, men det er først nå han blir en vaskeekte fotballproff - og det i klubben som fra før har en Kolbotn-spiller i Frode Kippe!

- Det føles veldig bra. Det er en drøm som jeg har hatt helt siden jeg kom hit til Lillestrøm, og som nå går i oppfyllelse. Så jeg er veldig fornøyd med det, sier Baccay til lsk.no.

17-åringen har flere landskamper på aldersbestemt nivå. Senest i vår ble han tatt ut i EM-troppen til Norges G17 som ledes av Gunnar Halle. Josef kan spille både back og kant.

Les mer om Kolbotns siste fotballproff her!

- Vi i Kolbotn fotball herrer gratulerer Josef med proffkontrakt, og ønsker han lykke til videre, sier sportslig leder Sindre T. Brevik i Kolbotn IL.

Josef går i 1. klasse på videregående skole, og vil kombinere skolegangen fremover med spill for LSK.

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen