PROFF: Josef Baccay har skrevet proffkontrakt og skal være LSK-spiller de neste tre årene.
Sport
PROFF: Josef Baccay har skrevet proffkontrakt og skal være LSK-spiller de neste tre årene. (Foto: Samuel Ninson)

Josef fikk proffkontrakt

Kolbotn-gutten Josef Baccay har skrevet proffkontrakt med Lillestrøm SK.

Josef (17) har spilt i LSK siden høsten 2016, men det er først nå han blir en vaskeekte fotballproff - og det i klubben som fra før har en Kolbotn-spiller i Frode Kippe!

- Det føles veldig bra. Det er en drøm som jeg har hatt helt siden jeg kom hit til Lillestrøm, og som nå går i oppfyllelse. Så jeg er veldig fornøyd med det, sier Baccay til lsk.no.

17-åringen har flere landskamper på aldersbestemt nivå. Senest i vår ble han tatt ut i EM-troppen til Norges G17 som ledes av Gunnar Halle. Josef kan spille både back og kant.

Les mer om Kolbotns siste fotballproff her!

- Vi i Kolbotn fotball herrer gratulerer Josef med proffkontrakt, og ønsker han lykke til videre, sier sportslig leder Sindre T. Brevik i Kolbotn IL.

Josef går i 1. klasse på videregående skole, og vil kombinere skolegangen fremover med spill for LSK.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen