GÅR FOR SEIER: Espen Calmeyer Hanssen (foran) og Jørgen Aasen skal gi alt for å ta Atlet Fysio til topps. Håndballspilleren Hanssen har til og med investert i noen svært dyre fotballsko, han tror vil hjelpe på prestasjonene.
Sport
GÅR FOR SEIER: Espen Calmeyer Hanssen (foran) og Jørgen Aasen skal gi alt for å ta Atlet Fysio til topps. Håndballspilleren Hanssen har til og med investert i noen svært dyre fotballsko, han tror vil hjelpe på prestasjonene. (Veronica Grude Docker)

Kan din bedrift slå disse gutta?

Espen Calmeyer Hanssen og Jørgen Aasen er helt klare på én ting før Nordre Follo Cup: De skal vinne.

Da vi besøker dem i lokalene til Atlet Fysio i Kongeveien, kommer de rett fra bordtennisbordet, hvor taperen måtte melde seg på et beinhardt OCR-løp (Obstacle course races). Det er ingen tvil om at disse gutta har et velutviklet konkurranseinstinkt, og fotballcupen som finner sted på Sofiemyr stadion 16. august er intet unntak.

Nordre Follo Cup

  • Første fotballcup for Nordre Follo.
  • Alle bedrifter i Ski og Oppegård kan melde seg på.
  • Kriteriet for påmelding er at minst én av bedriftens ansatte er med på laget.
  • Finner sted på Sofiemyr Stadion, fredag 16. august kl. 13.00 - 18.00.
  • Påfølgende bankett på O'Learys.
  • Spilletype: 5›er fotball.
  • To klasser: Sofa og elite.
  • Pris: 4900 kroner per lag.

– Vi går for å vinne,det er målet. Jørgen og jeg er sikre, og et par andre på klinikken her kjemper om plass. Det er bare fire som får lov å spille, de andre får ikke lov, sier de med glimt i øyet og et smil om munnen.

LES OGSÅ: Inviterer til Nordre Follo Cup

Det er jo en fin måte å samle folk på. Vi kjenner jo til nesten alle bedriftene i området, men det er noe med å møtes på en annen arena og ha litt gøy.

Espen Hanssen

 

 

 

 

 

 

Satser på fysikk

Fotballcupen er den første cupen for Nordre Follo, og målet er å samle næringslivet rundt en morsom aktivitet, for å knytte bånd. Hanssen og Aasen synes tiltaket er glimrende.

– Det er jo en fin måte å samle folk på. Vi kjenner jo til nesten alle bedriftene i området, men det er noe med å møtes på en annen arena og ha litt gøy, sier de to.

De legger likevel ikke skjul på at selv om dette skal være hyggelig, er det også helt essensielt at de slår den største rivalen «The Champs», som består av spillere som, blant annet, Solveig Gulbrandsen og flere fra Kolbotn herrer.

BEINHARDE TAKLINGER: Gutta på Atlet Fysio har minimal erfaring med å spille fotball, og satser på knallhard fysikk. Foto: Veronica Grude Docker

– Det er de som er motivasjonen. Vi har mistet mange som har havnet på «The Champs», så nå er det bare Jørgen og meg igjen. Vi hadde en muntlig avtale med fire-fem som skulle spille på laget, og i forrige uke tok de sistemann. Da satt de i våre lokaler og signerte sistemann. Så da fant vi ut at nå satser vi, ler Hanssen.

Selvsikre

Gutta, som jevnlig trener mange av spillerne på «The Champs» er svært sikre på at de skal slå fotballspillerne, selv med et lag bygget på spillere med helt andre idretter enn fotball.

– Inntakskriteriet er å trene et visst antall økter i uka og å være godt trent. Og så må du være god på taklinger, vi bygger laget vårt på fysikk. Nå skal vi sette de små fotballspillerne på plass, for de mener brytere og håndballspillere og sånn blir helt nakne på en fotballbane, humrer de.

Skadehjelp

Hanssen og Aasen jobber mye med både Kolbotns håndballag og fotballag, nå håper de å bite fra seg i turneringen, både på banen og utenfor.

– Vi meldte oss på fordi vi jobber mye med bedrifter i området, og synes det er gøy å bidra. Vi skal ha en stand og bidra med det medisinske der også. Hele greia er å få flest mulig skader på turneringen, avslutter de spøkefullt.

 

 

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Nyheter Politisk plattform for Nordre Follo

– Trist at FrP tyr til "fake news"

Gruppelederen for Arbeiderpartiet i Nordre Follo, Oddbjørn Lager Nesje, sier det er trist at FrP tyr til "fake news" i sitt angrep på flertallet i Nordre Follo når de sår tvil om flertallet skal bygge svømmehall på Kolbotn. Les hele saken

Til toppen