NYANSATT: Ingvild Isaksen skal gi Kolbotns toppseriedamer mer oppmerksomhet.
Sport
NYANSATT: Ingvild Isaksen skal gi Kolbotns toppseriedamer mer oppmerksomhet. (Foto: kolbotnkvinnefotball.no)

KIL-comeback for landslagsprofil

Tidligere landslagsspiller, Juventus-proff og KIL-spiller Ingvild Isaksen er ansatt i Kolbotn IL som Media- og innholdsansvarlig. Hun skal hjelpe klubben med å skape blest rundt toppserie-laget.

Isaksen har en lang og suksessrik fotballkarriere bak seg som spiller både på Kolbotn, på landslaget og internasjonalt i italienske Juventus. Nylig måtte hun dessverre innse at den aktive karrieren var over, etter å ha slitt med flere alvorlige skader de siste sesongene.

Nå som hun har lagt både fotballsko og leggskinn på hylla, ønsker hun heller å bidra til å løfte norsk fotball for kvinner på andre måter. Isaksen rykket inn i klubblokalene på Sofiemyr allerede i dag og gleder seg til første hjemmekamp til helgen.

GJENFORENT: I 2006 utgjorde Ingvild Isaksen og Isabell Herlovsen en dødelig duo på banen. Nå er de gjenforent i Kolbotn. Foto: kolbotnkvinnefotball.no

– Kvinnefotballen trenger å bli enda proffere på å synliggjøre alt det arbeidet som gjøres av toppspillerne og teamene rundt, sier Isaksen. – Vi har et stort potensial for å skape mye mer synlighet og engasjement rundt fotball for kvinner. Fotball er den største idretten for yngre jenter og det er viktig at både profiler og arbeidet vårt blir tilgjengelig for den oppvoksende generasjon. Greier vi å vise dette gjennom god kommunikasjon, så blir vi i tillegg et sterkt kort for samarbeidspartnere fra både media og sponsormarkedet, sier den tidligere stjernespilleren.

Gleder seg

I tillegg til en lang og solid fotballerfaring har Isaksen studert markedsføring og innholdsproduksjon, og 30 åringen er med andre ord som skapt for stillingen. Hun gleder seg til å ta fatt på jobben og vil være i gang allerede denne uken.

– Jeg synes det er utrolig gøy å se hva alle topplagene er i ferd med å få til både på og utenfor banen, og jeg gleder meg til å jobbe med Kolbotn for å løfte fotball for kvinner, også kommunikasjonsmessig, sier Isaksen.

Flere profiler

Toppserien startet som kjent forrige helg, hvor Kolbotn gikk på et forsmedelig tap mot fjorårets suverene seriemester, LSK Kvinner, helt på tampen. Det er likevel en kraftig optimisme i klubben og det bygges et stadig sterkere team rundt Toppserien-laget, med flere rutinerte profiler.

I tillegg til trener Knut Slatleim er klubblegenden Solveig Gulbrandsen med for fullt rundt laget, på banen herjer allerede Isabell Herlovsen, og i administrasjonen besitter nyervervelsen Ingvild Isaksen og tidligere landslagsspiller i England, Rachael Axon, sentrale roller.

Sistnevnte er naturlig nok meget fornøyd med å ha sikret seg en ny stjernespiller i administrasjonen

– Vi er strålende fornøyd med ansettelsen av Isaksen og er glad for at erfarne spillere ønsker å komme tilbake å bygge klubben videre, sier Rachel Axon til klubbens hjemmesider.

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen