TAR NYTT ÅR: Frode Kippe, straks 41, har i dag forlenget avtalen med LSK i ett år til.
Sport
TAR NYTT ÅR: Frode Kippe, straks 41, har i dag forlenget avtalen med LSK i ett år til. (Foto: Eskil Bjørshol.)

Klar for nytt år i Eliteserien

Frode Kippe nekter å gi seg! Nå vil den gamle Kolbotn-helten vise Fotball-Norge at det går an å levere på toppnivå - selv som 41-åring. I dag forlenget han avtalen med LSK og dermed må KIL-comebacket vente litt til.

– Jeg er glad for at jeg fortsetter å spille fotball. Det har vært jobben min i over 20 år, og jeg trives utrolig godt med det. I en alder av snart 41 år, så vet jeg at jeg er priviligert som får lov til det, sier Kippe til klubbens nettside, lsk.no

Og legger til:

– Jeg ser fram til å bevise for meg selv og resten av Fotball-Norge at det går an å levere i Eliteserien for en voksen kar. Det er en utfordring jeg gleder meg til.

– Ja, trigger det deg litt ekstra, spør klubbens journalist.

– Ja, det gjør det helt klart. De siste syv-åtte årene har mange sagt at det er på tide å gi seg. Nå har jeg muligheten til å bli - om ikke tidenes eldste - så en av de eldste spillerne som har spilt i Eliteserien. Det er inspirerende og moro å konkurrere med ungdommen, sier midtstopperveteranen.

– Han er hjertelig velkommen

På klubbhuset på Sofiemyr, hvor administrasjonen til Kolbotn IL sitter, har de akkurat fått med nyheten om Kippes kontraktforlengelse.

– Vi har ikke hatt noe kontakt med Frode i denne omgang, men jeg har fått med meg at han har sagt at han vil avslutte hos Kolbotn. Og han selvsagt hjertelig velkommen til oss når han på et eller annet tidspunkt finner ut at det er på tide å gi seg. Det hadde vært helt fantastisk for oss, sier sportslig leder Sindre Brevik i Kolbotn, til oavis.no.

– Det hadde vært kjempegøy

Hovedpersonen selv utelukker ikke et comeback i den hvite og blå drakten.

– Det hadde vært kjempegøy det, men vi nå i hvert fall utsette det enda ett år til. Men jeg skal følge med og se om de når målene sine om opprykk til tredjedivisjon. Det er bra med høye ambisjoner og det er absolutt mulig å få til det, tror jeg, sier Frode Kippe til Oppegård Avis.

Hva var det som fristet med nok et år i LSK?

– Det er dette jeg trives aller best med å gjøre. Og jeg føler at jeg fortsatt har noe å bidra med og da er det naturlig å prøve et år til. Men det krever mer og mer av meg for hvert år, men så lenge det er inspirerende å være med så fortsetter jeg, forteller 40-åringen.

Målene for 2019 er foreløpig ikke satt, men Kippe kan nærmest love bedring for LSK sin del.

– Vi har vel ikke landet det helt etter at vi akkurat berget oss i siste serierunde, men vi er i alle fall ikke fornøyd med årets sesong. Kanskje er øvre halvdel et naturlig for oss nå, men før den tid er det mye både mye spillerlogistikk og trening som skal legges ned, sier Kippe.

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen