LEDER TOPPLAGET: Bjørnar Hansen har ledet Kolbotn til en topplassering så langt i sesongen. I dag venter toppkamp.
Sport
LEDER TOPPLAGET: Bjørnar Hansen har ledet Kolbotn til en topplassering så langt i sesongen. I dag venter toppkamp. ( Foto: Thomas N. Witsø-Bjølmer)

Klar for toppkamp

Bjørnar Hansen og a-laget stormer frem i 4. divisjon. Men i kveld blir det tøft på Sofiemyr.

Kolbotns a-lag har spilt skjorta av motstanderne i 4. divisjon avd. 03 denne sesongen. Bjørnar Hansens menn leder tabellen med seks seirer og én uavgjort. På de syv kampene har gutta scoret 24 mål og bare sluppet inn åtte.

Bare Rommen har vist tilsvarende form, og i dag møtes de to lagene til toppkamp på Sofiemyr kunstgress.

Saken fortsetter under bildet.

KJEMPER OM POENGENE: Kolbotns herrelag i fjerdedivisjon kjemper hardt om poengene i år også. Her ser du gjengen før første hjemmekamp mot Oslo City. Foto: Samuel Ninson

 

LES OGSÅ: Hvor havner dette?

Kolbotn må sannsynligvis klare seg uten Sindre T. Brevik som sliter med en skade i leggen. Også toppscorer Jonas Strømberg (seks mål) er tvilsom, men han stiller til oppvarming i kveld og håper på god respons fra kroppen.

Ellers er Kolbotn fulltallige, inkludert to juniorer som er tatt opp i troppen til kveldens toppkamp.

Kampstart er 20.15, og har du ikke sett a-laget så langt i år, så er det altså på høy tid!

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen