KLARE: Denne gjengen skal spille kvartfinale i NM på søndag.
Sport
KLARE: Denne gjengen skal spille kvartfinale i NM på søndag.

Klare for kvarten i NM

Kolbotn J-16 skal i helgen spille årets viktigste hjemmekamp når Haugar fra Haugesund står på motsatt banehalvdel i kvartfinalen i NM. Kommer du?


Førstkommende søndag klokken 1500 tar Kolbotn imot Haugar fra Haugesund til kvartfinalekamp i NM for jenter 16 år. Det er ventet en tett og tøff batalje og jentene trenger all den støtten de kan få fra tribunen, derfor oppfordrer de alle til å ta turen til Sofiemyr kunstgress.

På sin vei til NM-kvarten har Kolbotn jentene slått Lyn, Oppegård, Bærums Verk/Hauger, Bærum SK, Harestua og i 8.delsfinalen ble Fossum fra Skien slått med hele 6-1.

NB: Saken fortsetter under bildet.

FINALE NR. 2?: Klarer Jenny Bjøntegaard Keiserud & co og komme til nok en stor finale i år? Her fra årets Norway Cup-finale. Foto: Morten Mitchell Larod


Nå gjenstår «bare» to hinder før KIL-jentene kan få muligheten til å spille den høythengende NM-finalen i Telenor Arena i november. Tar du turen?

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Til toppen