DRIBLEFANT: Små bein, flotte finesser.
Sport
DRIBLEFANT: Små bein, flotte finesser.

Klart for dribleskole

Finter barna inn i fotballen! Kolbotn IL er klar med en ny dribleskole for barn født i 2012.

– Dette er et tilbud for gutter og jenter som ønsker å starte med fotball, hvor vi hjelper dere i gang, sier trenerkoordinator Sindre T. Brevik.

Dribleskolen setter fokus på ballmestring gjennom variert lek med ball. Barna lærer også fotball gjennom diverse smålagsspill.

Les også: Var du på Kulinaris Kolbotn Håndballcup i helgen?

– Kolbotn Fotball vil stå for baller, utstyr, banekapasitet og noen ansvarlig, men for å få et godt tilbud er vi også helt avhengige av hjelp fra foreldrene, sier Brevik.

For trenere også

Kunne du kanskje tenke deg å bli fotballtrener til høsten? Da er dette en perfekt inngang for deg hvor du vil bli hjulpet i gang av Kolbotn IL sportslige apparat, ifølge trenerkoordinatoren.

Dribleskolen vil gå på lørdager mellom 12.00 og 13.00 på matchbanen på Sofiemyr.

Oppstart er lørdag 12. mai, og dribleseriene pågår frem til sommerferien. Tilbudet vil starte opp igjen etter sommerferien og vare frem til utgangen av september.

– Vi gleder oss til å bli kjent med spillere og trenere rundt årgangen 2012, sier Brevik.

Påmelding via nett: Trykk her!

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen