STÅR PÅ: Her er Kolbotns A-lagsstall i denne sesongen.
Sport
STÅR PÅ: Her er Kolbotns A-lagsstall i denne sesongen. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Klart for ny hjemmekamp!

Kolbotn skal krige om nye poeng hjemme i Sofiemyrhallen denne lørdagen.

Så langt i år har Kolbotns A-lagsherrer kjempet seg til to poeng i serien etter tre serierunder. Laget har puttet 76 mål og sluppet inn 71.

Sesongen er så vidt i gang, og det er et heltent lag som i år skal kjempe om både poeng og seire i serien. Allerede denne lørdagen, den 7. oktober, kan du se herrene i aksjon igjen.

Klokken 16.00 kommer nemlig Bergsøy på besøk. Dette laget ligger på plassen over Kolbotn på tabellen, og har en seier mer så langt i sesongen.

Les også: – Vi skal bite fra oss i sesongen i år!

Dermed skulle det være alle muligheter for at Kolbotn skulle kunne stikke av med seieren på hjemmebanen denne lørdagen. Møt opp i hallen og bli med og hei frem guttene våre til seier, og husk at uten publikums støtte, så blir alt vanskeligere!

Optimistisk

Kyrre Vegard Johannesen, trener for Kolbotn, har vist optimisme for sitt unge lag helt siden oppladningen av sesongen startet. 

– Guttene er motiverte og stemningen er god. Jeg føler på meg at stallen blir tryggere og tryggere. Jeg tror dette vil gå bra. Nå skal vi trene, og ja, vi skal også trene mye mer i år enn i fjor. Vi skal trene en del styrke, for det er viktig med en så ung stall. Og så er det også viktig å minne om at publikum må komme på kamp, for uten publikums støtte, blir alt vanskeligere, sa han i et intervju med Oppegård Avis før sesongstart.

Dette er en optimisme vi deler! Dersom du har lyst til å lese flere av tankene til treneren, kan du klikke her!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen