FEIRER: Oppegård IL Turn & Barn er klare for feiring torsdag 2.mai.
Sport
FEIRER: Oppegård IL Turn & Barn er klare for feiring torsdag 2.mai.

Klart for turnfest

Oppegård IL Turn & Barn har 100-årsjubileum i år, og torsdag 2. mai fra kl 17 skal dette feires.

I 1919 ble Einar Skjerven formann og han fikk i gang turnpartier som opptrådte på 17. mai-arrangementer. Dameturn kom i gang i 1931 og i 1932 fikk damene stemmerett i laget.

På torsdag blir det «åpen hall» for alle fra kl 17.00-17.30 hvor man kan få prøve seg i våre apparater.

Fra kl 17.30 får vi besøk av to tropper fra Nedre Glomma Turn som skal ha oppvisning i de tre grenene frittstående, trampett og airtrack (i konkurranse brukes tumbling).
Vi håper mange vil ta turen innom for å feire sammen med oss.

Troppsgymnastikk er en konkurransegren innen turn, og er en lagidrett. Hver tropp kan bestå av 6 til 12 gymnaster - bare jenter, bare gutter eller en miks av begge kjønn. Jenter, gutter eller miks konkurrerer mot hverandre i samme apparat/øvelse. Aldersklassene er inndelt i rekrutt, junior og senior.

Nasjonale klasser består av øvelsene frittstående, trampett og tumbling. Det er separate konkurranser i hvert apparat/øvelse (enkeltapparater). Det arrangeres lokale, regionale og nasjonale konkurranser.

Oppegård har hittil kun konkurrert i trampett og tumbling, men håper at vi nå har mulighet til å stille i alle tre øvelsene fra høsten.

Her kan du lese mer om jubileet torsdag 2. mai.  (ekstern lenke)

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Nyheter Togtilbudet i Nordre Follo

Fortsatt stengt for togtrafikk – Utsetter åpning av Østfoldbanen

Etter seks uker med sommerarbeid på Østfoldbanen vil det fortsatt være stengt for togtrafikk mellom Kolbotn og Ås/Kråkstad. Den planlagte åpningen av Østfoldbanen er foreløpig utsatt med én uke. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Ansatt i barnehage og ansatt på SFO smittet – Flere barn og voksne kan være berørt

Søndag 9. august ble det meldt inn to nye smittetilfeller i Nordre Follo. Begge tilfeller er knyttet covid-19-utbruddet i Indre Østfold. Les hele saken

Til toppen