GIR ALT: Sportslig leder og spiller på Kolbotns a-lag, Sindre Tverå Brevik, pusher vektsleden så det skriker i leggene. (Bilde: Oppegård Avis)
PÅ GØLVET: Jonas Dahl Michelsen (liggende) trener kjernemuskulaturen under oppsyn av fysisk trener Jørgen Aasen (lengst unna) på Atlet. (Bilde: Oppegård Avis)
JOBBER SEG HELT NED I KJELLEREN: Junior- og a-laget på sin første trening i kjelleren til Atlet på Sofiemyr. (Bilde: Oppegård Avis)
TUNGT: Jens Mossige i aksjon med "sleden". (Bilde: Oppegård Avis)
SJEFEN: Fysisk trener Jørgen Aasen har ansvaret for at gutta går inn i sesongen med stål i ben og armer. (Bilde: Oppegård Avis)
JONAS MED STRIKKEN: Jonas Strømberg skal bli sterkere før sesongen. (Bilde: Oppegård Avis)
SPRETTEN: Henrik Børve Nygård jobber opp spensten. (Bilde: Oppegård Avis)
(Bilde: Oppegård Avis)
TO OG TO: Eirik Brekke (til høyre) og Jonas Dahl Michelsen jobber sammen. (Bilde: Oppegård Avis)
PÅ HØYDEN: A-lagsgutta Sindre T. Brevik og Jonas Strømberg i aksjon. (Bilde: Oppegård Avis)
ELASTISK: Marius Benno Andersen (til høyre) og Martin Steinsholt jobber med strikken. (Bilde: Oppegård Avis)
TUNGT: Det krever sitt å ligge i denne posisjonen over lengre tid. (Bilde: Oppegård Avis)

Knallhard trening for fotballgutta

Kolbotn-herrenes nye sponsor krever hverken VIP-servering før kamp eller losjeplass på stadion. I stedet forlanger de iherdig innsats i gymsalen!

Blod, svette og tårer!

Å skaffe sponsorer til idretten er ingen spøk. Men det å være sponset er heller ingen dans på roser. I hvert fall ikke om sponsoren heter Atlet Fysio.

- Dette er knallhardt, men det har vi godt av, sier sportslig leder og spiller på Kolbotns a-lag, Sindre Tverå Brevik.

Bla i bilder fra treningen i «karusellen» øverst i artikkelen!

Skadeforebyggende

Hver fredag er a- og juniorlaget hos Atlet Fysio for å bli kjappere, sterkere og mer robuste. Det siste er viktig, ifølge Brevik.

PÅ GØLVET: Jonas Dahl Michelsen (liggende) trener kjernemuskulaturen under oppsyn av fysisk trener Jørgen Aasen (lengst unna) på Atlet. Foto: Oppegård Avis

- I fjor slet vi mye med belastningsskader. Denne sesongen er målet opprykk, og da er skadeforebyggende trening et avgjørende element.

Atlet-trener Jørgen Aasen skal i tillegg til å lede fellestreningene også sette opp et individuelt styrkeprogram for hver og en av fotballgutta.

Kjenner damene

En annen viktig del av avtalen mellom Kolbotn fotball herrer og Atlet, er behandling hos fysioterapeut.

- Vi gleder oss til å være med Kolbotn i det som forhåpentlig blir en opprykksesong, sier Espen C. Hanssen, fysioterapeut og daglig leder i Atlet. Atlet, som begynte som et idrettsmedisinsk senter, men som har est ut på treningssiden, har i mange år vært en del av laget til Kolbotn-damene. Nå er de også på ryggen til herrene, både på drakta og i overført betydning.

Nyheter Kommunen har fortsatt ingen kontroll 

Lekkasje av hydraulikkolje fra Regnbuen Gjenvinning: Tussetjern stengt for bading inntil videre

Kommunen ble varslet om oljesøl i Tussetjern fredag ettermiddag, men på grunn av rutinesvikt har meldingene ikke nådd rett instans i kommunen før sent lørdag kveld. Søndag ettermiddag har kommunen fortsatt ingen kontroll på lekkasjen.
Les hele saken

Til toppen