MÅLVAKT: Kolbotn-gutten Kristian Sæverås debuterer i EM i kveldens kamp mot Sverige.
Sport
MÅLVAKT: Kolbotn-gutten Kristian Sæverås debuterer i EM i kveldens kamp mot Sverige. (Foto: Privat)

Kolbotn-gutt debuterer i håndball-EM

I kveld, onsdag 24. januar, får Kolbotn-gutten Kristian Sæverås (21) sin  EM-debut mot Sverige.

Kristian Sæverås (21) fra Kolbotn debuterer i håndball- EM i kveldens kamp mot Sverige. Kolbotn-gutten spiller til daglig som målvakt i HK Malmö, men skal til sommeren flytte til Danmark og den danske klubben Aalborg. 

Les også: Nordbotten er OL-klar

Han er klar for kvelden og gleder seg til å spille. 

– Jeg gleder meg til kveldens match. Får jeg muligheten til og spille skal jeg ta den og gjøre det beste ut av det.  Jeg har ingenting å tape, så jeg skal bare senke skuldrene og slå meg løs, sier Sæverås foran kveldens kamp. 

Sæverås kommer inn for annenmålvakt Espen Christensen, og for at Norge skal gå videre i mesterskapet må håndballgutta vinne over Sverige med minst fem mål, samtidig må Frankrike ta begge poengene i kampen mot Kroatia. 

Kampen spilles klokken 18.15 på TV3. Oppegård Avis ønsker Kristian og håndballgutta lykke til!

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen