VIVA BARCELONA: Flere av fotballgutta har allerede iført seg Barcelona-drakta. Nå håper de Champions League-premie skal bidra til å finansiere turen.
Sport
VIVA BARCELONA: Flere av fotballgutta har allerede iført seg Barcelona-drakta. Nå håper de Champions League-premie skal bidra til å finansiere turen.

Kolbotn-spillere (nesten) klare for Barcelona

Her er gutta som gir alt for å komme til Barcelona. Støtter du dem, kan du vinne to billetter til Champions League-kamp på Anfield!

Kakelotteri og salg av sokker har lenge vært en koselig plage i nabolaget og en god inntekt for idrettslaget. Men det er ikke alltid dugnadsoverskuddet strekker til. I hvert fall ikke om du planlegger å dra hele laget til byen der Messi, Suarez og de Jong skaper magi på fotballbanen; Barcelona!

 Og det er nettopp det Kolbotns 2004-gutter planlegger, en treningsleir ti Catalonias og kanskje fotballens hovedstad.

 – Treningsleiren er en premie for lang og god innsats, samt en gulrot som kan få gutta til å fortsette med fotball også ut 10. trinn, sier trener Svein Erik Berntsen.

VINN BILLETTER: Førstepremien i guttas lotteri er en Champions League-kamp på Liverpools hjemmebane Anfield.

 For å finansiere det hele har gutta trommet sammen et lotteri hvor førstepremien overgår det meste: To billetter til Champions League-kampen mellom Liverpool og Salzburg i høstferien!

 Skal gå manngard

 Faren til en av gutta på laget har to sesongkort på Anfield, og det er han som har donert den ettertraktede førstepremien.

 – Kulere premie skal man lete lenge etter! Og i tillegg kan man vinne mange andre fine premier, blant annet inngang på The Well og Tusenfryd, sier Berntsen.

 Trekningen er 21.september. Loddene koster 10 kroner stykket, og man kjøper ved å vippse ønsket beløp til 911 02 455 (Svein Erik Berntsen).

 – Dessuten skal gutta gå manngard på Kolbotn den 18. september, samt at det blir salgsbod på Eventyrfestivalen neste helg, sier Berntsen.

 Vant Norway Cup

Kolbotn 2004 er består utelukkende av gutter fra Oppegård kommune, og de fleste har spilt sammen i mange år. Laget spiller i Oslo fotballkrets og er blant de beste lagene i kretsen.

ALLE GUTTA: Her er 2004-gjengen samlet.

 

Gutta har gjennom mange år prestert på høyt nivå, både i hjemlig serie og på forskjellige cuper i inn – og utland.

 – Det største hittil var seieren i Norway Cup i 2017. Vi er det eneste laget på guttesiden i Kolbotn som har vunnet verdens største fotballturnering, smiler treneren.

 Spania-turen vil imidlertid ikke utelukkende ha et sportslig fokus:

 – Her ønsker vi selvsagt å ha det gøy sammen i nye og spennende omgivelser – også uten fotballsko!

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen