Les OI-avisen - i Oppegård Avis

Les det rykende ferske nummeret av Oppegård ILs egen avis, som du heretter vil finne i Oppegårds egen lokalavis!

Oppegård Avis og oavis.no elsker Oppegård IL, og nå har lokalavisen og det lokale idrettslaget inngått et samarbeid om OI-avisen, slik at alle er garantert å få siste nytt fra idrettslaget!

Da redaktør av OI-avisen gjennom mange år, Espen Haugen, sluttet, satte idrettslaget seg ned for å se hvordan OI-avisen kunne leve videre. 

MYE LESESTOFF: Det er mye å lese i det første avis-nummeret av OI-avisen i Oppegård Avis.
MYE LESESTOFF: Det er mye å lese i det første avis-nummeret av OI-avisen i Oppegård Avis. Foto: Skjermdump

Da ingen kunne ta over redaktørjobben, gikk idrettslaget inn i dialog med Oppegård Avis, og resultatet ser du her og i papiravisen fremover! 

– Vi håper du får glede av å lese disse sidene med stoff fra klubben vår, Oppegård IL. Avisen kan nappes ut i papiravisen og fungere som en egen avis, slik at dere kan ha glede av den i lang tid fremover, opplyser daglig leder i OI, Hege Frøyna. 

Det er plenty med stoff fra idrettslaget ditt du kan lese i lokalavisen og den nye OI-avisen i papirutgaven torsdag den 26. oktober - og på oavis.no! 

Bla deg frem i papiravisen, eller i PDF-vinduet øverst i denne saken på oavis.no.

Oppegård Avis er stolte av å samarbeide med Oppegård IL, og gleder seg stort over at OI-avisen nå blir å finne i vår avis fremover!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen