FESTKLARE: Geir Sjøvold hos O'Learys og daglig leder Rachael Axon i Kolbotn kvinnefotball skal farge lokalene hvite og blå torsdag kveld og håper på fullt hus for å heie på Norge.
Sport
FESTKLARE: Geir Sjøvold hos O'Learys og daglig leder Rachael Axon i Kolbotn kvinnefotball skal farge lokalene hvite og blå torsdag kveld og håper på fullt hus for å heie på Norge. (Oppegård Avis)

Lokal fotballfest i kveld

Med spillere fra Kolbotn er landslaget klare for kvartfinale i VM. Det skal markeres på O'Learys torsdag kveld.

O’Learys og Kolbotn idrettslag går sammen for å lage folkefest når våre lokale landslagsstjerner spiller for semifinaleplass torsdag kveld.

Etter en thiller av en kamp mot Australia er de norske fotballjentene klare for kvartfinale mot favorittene fra England. På O’Learys ønsket de å lage dette til en skikkelig Kolbotn-fest.

– Med både Isabell Herlovsen og Karina Sævik i startelleveren, er det veldig spennende å følge landslaget lokalt her på Kolbotn. Jeg har registrert at mange reiser inn til Oslo og Kontraskjæret for å se kampene. Dette gjør vi noe med nå.

Sjøvold har fått med seg KIL og daglig leder Rachael Axon i Kolbotn kvinnefotball på laget. Hun har spilt med flere av de engelske stjernene, men engelske Rachael heier på Norge torsdag kveld.

– Vi må farge O’Learys i KIL-farger torsdag. Hjertet mitt banker hardest for Norge, sier Axon.

Geir Sjøvold sier at alle som kommer og ser kampen i KIL-farger får 10 prosent rabatt på regninga denne kvelden.

– Det er ferietid, men samtidig er det mange som ser kampen hjemme. Nå håper vi å lage folkefest med norsk seier torsdag kveld. Kanskje også med mål av våre stjerner fra Kolbotn, sier Geir Sjøvold.

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen