MÅTTE STOPPES: Kampen mellom Kolbotn og Røa på Sofiemyr stadion ble avbrutt etter 30 minutter på grunn av overvann på banen.
Sport
MÅTTE STOPPES: Kampen mellom Kolbotn og Røa på Sofiemyr stadion ble avbrutt etter 30 minutter på grunn av overvann på banen.

Måtte stoppe Toppserien-kamp

Lørdag måtte Toppserien-kampen mellom Kolbotn og Røa avbrytes etter 30 minutter på grunn av overvann. De siste 60 spilles på mandag.

Kolbotn IL fikk en drømmestart på hjemmekampen mot Røa på lørdag og ledet 2-0 før kvarteret var spilt. Røa kjempet seg tilbake i kampen og utlignet til 2-2 minutter senere.

Men etter 30 minutter hadde dommeren fått nok av det våte underlaget. men Kolbotn gjorde seg klare til å slå inn en corner ble kampen avblåst på grunn av den klissvåte banen.

Dermed måtte spillerne tusle av banen og publikum reise hjem.

Starter med Kolbotn-corner

Slike hendelser skjer veldig sjelden, men det er utformet rutiner på hva som skal gjøres videre. Kampen skal forsøkes å gjenopptas så fort som mulig, og i dette tilfellet betyr det at kampen mot Røa gjenopptas mandag kl. 1800.

Det er kun de siste 60 minuttene som skal spilles og kampen starter med andre ord med corner til hjemmelaget. Dessuten er det er krav om at de samme elleve må være på banen.

Er du av typen som mener at corner er mål, så drar du vel til Sofiemyr på mandag?

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen