TATT UT: 17-åringen som opprinnelig er fra Moss, kan få sjansen til å gjøre sin tredje opptreden for det norske landslaget (Bilde: Thomas Østvold)
Sport
TATT UT: 17-åringen som opprinnelig er fra Moss, kan få sjansen til å gjøre sin tredje opptreden for det norske landslaget (Bilde: Thomas Østvold)

My Haugland tatt ut på J19-landslaget

Kolbotn-spiller My Haugland (17) er igjen med på nok en landslagssamling til det norske J19-landslaget. Vi håper at det blir spilletid på det unge talentet med det norske flagget på brystet.

Haugland er kalt inn til landslagssamling i Portugal av nåværende landslagtrener Nils Lexerød etter at tre spillere fra henholdsvis Arna-Bjørnar, Lyn og Øvrevoll Hosle meldte forfall. 

17-åringen har allerede to J19-landskamper. Hun har til sammen åtte landskamper på J17-landslaget. 

Forsvarsspilleren var ikke med i siste tropp som vant alle sine EM-kvalifiseringskamper mot Nord-Irland, Portugal og Kypros i oktober. Hun spilte hovedsaklig på det norske J17-landslaget i 2017, og nå får hun en gedigen mulighet til å spille seg til fast plass på J19-landslaget.

Les også: Vestvatn til Strømmen IF 

Møter England og Kina

Norge møter både England og Kina til privatlandskamp. Kampen mot England spilles allerede 17. januar, mens kampen mot Kina spilles 21. januar. 

Avspark i begge kampene er 1900 på Stadium Vila Real de Santo Antonio i den portugiske regionen Algarve. 

Norge får en tøff oppgave når de møter England. 

– Det engelske laget vi møter her ser ut til å være på samme nivå og spille samme type fotball som de engelske lagene vi har møtt tidligere med andre kull. Det er et hakk opp fra de lagene vi møtte sist høst, men vi vet hva vi møter og det blir forhåpentligvis en jevn kamp der vi får utfordret oss på det vi vet vi må bli bedre på, sier Lexerød til fotball.no

Kina er et land Norge aldri har møtt tidligere på J19-nivå.

–  Det er spennende å møte et lag vi ikke har møtt før. Vi har sett litt på dem og skal se dem i to kamper her nede før vi møter dem, sier han til fotball.no.

Lykke til My!

Les også: Oppegård-damene på sølvplass

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen