KLAR, FERDIG, GÅ: Det er allerede aktivitet i løypene på Greverud, og nå er påmeldingen til Telenorkarusellen åpen.
Sport
KLAR, FERDIG, GÅ: Det er allerede aktivitet i løypene på Greverud, og nå er påmeldingen til Telenorkarusellen åpen. (Foto: Frode Monsen)

Nå kan du melde deg på

Skisesongen er i full gang, og for mange er karusellrenn på nyåret blitt en fast tradisjon. Nå er påmeldingen til Telenorkarusellen åpen.

Over fire tirsdager i januar og februar kan alle som vil, måle krefter i skisporet på Østre Greverud.  14. januar går startskuddet for neste års Telenorkarusell, i regi av Skigruppa i Oppegård IL. Nå er påmeldingen åpen for alle som ønsker å delta i det populære skirennet. 

For de aller minste går runden på drivingrangen på Golfbanen. For 2011-årgangen blir det en hel runde på Golfbanen med tidtakning, men uten rangering. 

Fra og med 2008-årgangen vil det bli rangert plasser i rennene. 

Løypelengdene strekker seg fra omtrent 400 meter for de minste og opp til omtrent 4,5 kilometer for de eldre kullene. 

Det blir deltakerpremier til alle som deltar på minst to karusellrenn, og prisen for deltakelse er 375 kroner. 

Her kan du melde deg på: https://www.deltager.no/karusellrenn_2020_OI#init

Nyheter Observasjoner av ulv

Fikk flere meldinger om ulv

Det har vært flere observasjoner av ulv i nærområdet. – Det dreier seg mest sansynlig om streifulver, og det er helt vanlig at de dukker opp i områder utenfor ulvereviret i Østmarka på denne tiden av året, sier fagansvarlig for ulveovervåkingen ved Statens naturoppsyn, Jan Huseklepp Wilberg. Les hele saken

Til toppen