KJEMPER OM POENGENE: Kolbotns andredivisjonsherrer står på!
Sport
KJEMPER OM POENGENE: Kolbotns andredivisjonsherrer står på! (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Nok en seier for Kolbotn-herrene

Overbeviste mot St. Hallvard 2 i Sofiemyrhallen.

Kolbotn-St. Hallvard 2 24-16: Kolbotns andredivisjonsherrer har sikret seg nok et viktig poeng etter helgens hjemmematch mot St. Hallvard 2. 

Det stod 12-11 etter pause, men Kolbotn dominerte i andreomgang, og klarte til slutt å vinne behagelig mot gjestene hjemme i Sofiemyrhallen.

Hjemme til helgen

Neste kamper søndag den 10. februar klokken 16.00 mot Bergen i Sofiemyrhallen. Etter dette venter fire serierunder, med kamper borte mot naborival Ski, så hjemme mot Bjørnar, deretter borte mot Bergsøy og så hjemme mot Stryn til slutt.

Les også: Nye, viktige poeng for Oppegård 2

Kolbotn ligger nå på fjerdeplass på tabellen etter sytten spilte serierunder for de hvite og blå. De har vunnet ti kamper, spilt tre uavgjort og tapt fire, og har fått med seg 23 poeng. Det er bare målforskjellen som gjør at Ski, som venter borte i neste bortematch, så her gjelder deg å gasse på!

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen