FORNØYD: Daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball, Hege Jørgensen fra Kolbotn (t.h), er svært fornøyd med å ha landet avtalen med Coop.
Sport
FORNØYD: Daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball, Hege Jørgensen fra Kolbotn (t.h), er svært fornøyd med å ha landet avtalen med Coop.

Ny gigantavtale for kvinnefotballen

– Dette vil bidra til å løfte kvinnefotballen i Norge, sier daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball, Hege Jørgensen fra Kolbotn.

Hege Jørgensen fra Kolbotn har i mange år vært svært aktiv for å løfte kvinnefotballen i Kolbotn IL, og den siste tiden har hun jobbet med det samme formålet i Serieforeningen For Kvinnefotball. 

Nå har Jørgensen og foreningen forhandlet frem en stor avtale med Coop. 

Les også: OBOS er på lag med Kolbotn kvinnefotball

–  Vi er utrolig stolte av at Coop blir en av hovedsamarbeidspartnere til Toppserien. Å kunne presentere en slik nyhet for klubbene våre nå rett før sesongstart gir ekstra energi. Dette viser igjen at kvinnefotballen er et produkt som mange har tro på. Det betyr mye, sier Jørgensen.

Felles verdier

Jørgensen forteller at Coop og Toppserien deler mange av de samme verdiene.

– Fellesskapet står sterkt hos oss begge, noe som vi kommer til å bygge samarbeidet på. Vi gleder oss veldig til å utvikle kvinnefotballen videre sammen med Coop og de øvrige samarbeidspartnerne som vi nå har fått på plass. Vi går en spennende tid i møte.

Les også: OBOS er på lag med Kolbotn kvinnefotball

Coop er fra før hovedsponsor for Eliteserien i fotball, ved siden av å være samarbeidspartner til Norsk toppfotball og delpartner til Obos-ligaen. Nå toppes fotballsatsingen ved at Coop bli hovedsponsor for den øverste divisjonen i kvinnefotballen.

Sponsoravtalen har en varighet ut 2019 med opsjon på ytterligere to år. Partene vil ikke oppgi prisen på avtalen.

Debatt Lerduebanen

– Setter foreningens fremtid på spill

"Ved å legge ned Ole Haug-lerduebane uten å samtidig ha en alternativ plassering til skytebanen, står hele Oppegård jeger- og fiskerforenings fremtid på spill fra og med 1. januar 2020", skriver Arild Burud i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen