PÅ TOPP: Kolbotn Håvard Jørgensen gikk til topps i Haparanda Cup foran USA- og Ukrainia-brytere.
Sport
PÅ TOPP: Kolbotn Håvard Jørgensen gikk til topps i Haparanda Cup foran USA- og Ukrainia-brytere. (Foto: Norges Bryteforbund)

Ny triumf for Jørgensen

Helgen etter seier i Kolbotn Cup ble det en ny triumf for Kolbotn-bryteren Håvard Jørgensen.

Denne gangen gikk Jørgensen til topps i 67-kilosklassen i den tradisjonsrike seniorturneringen Haparanda Cup. Han og Nationals Per Anders Kure (77 kg) var uttatt av landslagstrener Frits Aanes til å representerte Norge blant et  titalls nasjoner.

I kvartfinalen møtte Håvard Jørgensen Morgan Flarahty fra USA. Det ble en grei 9-0 seier, og i semifinalen ventet Serhii Hrushyn fra  Ukraina. Dette ble en knallhard kamp, men med seier 5-4 på poeng var Kolbotn-bryteren klar for finalen. Der ble det et møte med amerikaneren Jamel Johnson som tidligere i år tok sølv i Spania Grand Prix.

Finalen ble en flott kamp av Håvard Jørgensen med sikker seier 5-0 på poeng mot Jamel Johnson. Junioren fra Kolbotn kunne dermed føye nok en triumf på merittlisten, denne gang i seniorklassen.

Kollega Per Anders Kure tapte 13-6 i første kamp og stilte ikke til rekvalifisering.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen