PÅ TOPP: Kolbotn Håvard Jørgensen gikk til topps i Haparanda Cup foran USA- og Ukrainia-brytere.
Sport
PÅ TOPP: Kolbotn Håvard Jørgensen gikk til topps i Haparanda Cup foran USA- og Ukrainia-brytere. (Foto: Norges Bryteforbund)

Ny triumf for Jørgensen

Helgen etter seier i Kolbotn Cup ble det en ny triumf for Kolbotn-bryteren Håvard Jørgensen.

Denne gangen gikk Jørgensen til topps i 67-kilosklassen i den tradisjonsrike seniorturneringen Haparanda Cup. Han og Nationals Per Anders Kure (77 kg) var uttatt av landslagstrener Frits Aanes til å representerte Norge blant et  titalls nasjoner.

I kvartfinalen møtte Håvard Jørgensen Morgan Flarahty fra USA. Det ble en grei 9-0 seier, og i semifinalen ventet Serhii Hrushyn fra  Ukraina. Dette ble en knallhard kamp, men med seier 5-4 på poeng var Kolbotn-bryteren klar for finalen. Der ble det et møte med amerikaneren Jamel Johnson som tidligere i år tok sølv i Spania Grand Prix.

Finalen ble en flott kamp av Håvard Jørgensen med sikker seier 5-0 på poeng mot Jamel Johnson. Junioren fra Kolbotn kunne dermed føye nok en triumf på merittlisten, denne gang i seniorklassen.

Kollega Per Anders Kure tapte 13-6 i første kamp og stilte ikke til rekvalifisering.

Nyheter Valhallaveien

Etterlyser flere tiltak i Valhallaveien

Oppegård Avis har fått flere meldinger om at fjerning av busslommene i Sønsterudveien har påvirket trafikkbildet i Valhallaveien i en enda mer negativ retning. Beboerne etterlyser flere trafikksikkerhetstiltak. Les hele saken

Til toppen