Oppegård ble lillesøster mot Follo

Stilte med full pakke i Østre Greverud og utklasset de gule og sorte krigerne våre.

Oppegård-Follo HK Damer 2 18-30: Optimismen og krigerlysten var stor for de gule og sorte krigerne da de søndag skulle ta imot naboklubb Follo HK Damer 2 i Østre Greverud Idrettshall, men til tross for hard kjemping fra vårt tredejedivisjonslag, ble motstanden for sterk. 

Man begynte allerede fra start å se konturene av hva som kom til å bli sluttresultatet, og ved pause sto det 9-18 i favør gjestelaget. 

BLE FOR STERKE: Oppegård-damene kjempet hardt, men Follo HK Damer 2 viste hvorfor de er serieledere i Østre Greverud Idrettshall.
BLE FOR STERKE: Oppegård-damene kjempet hardt, men Follo HK Damer 2 viste hvorfor de er serieledere i Østre Greverud Idrettshall. Foto: Anders Nordheim Dahl

Likevel var det relativt jevnt fra frem til midten av førsteomgang, med kvalitetshåndball fra begge lag. 

Les også: Portrettintervju med Julie Hattestad

Likevel var det ingen tvil om hvem som fortjente seieren, og poengene gikk denne gangen til Follo, som med dette befester sin posisjon på toppen av tabellen i damenes tredejdivisjon håndball.

Likevel var det kvalitetshåndball vi fikk se i Østre Greverud Idretshall denne søndagen, og det handlet ikke om at Oppegård var dårlige på banen, det var bare motstanden som rett og slett ikke lot seg matche denne gangen!

Toppskårer på Oppegård ble Vilde Nysveen med fire mål.

På bronseplass

Oppegård ligger nå på en flott bronseplass på tabellen etter seks spilte seriekamper med fire seiere, to tap og totalt åtte poeng, noe som er mer enn godkjent!

Neste hjemmekamp er torsdag den 2. november klokken 18.45 i Greverudhallen mot Bækkelaget Håndball Elite, før kampen mange lokalt gleder seg til, nemlig det ultralokale oppgjøret mot Kolbotn i Sofiemyrhallen lørdag den 18. november klokken 17.30.

Det blir forøvrig showkamp i samarbeid med Oppegård Avis! Det er bare å glede seg! 

PS! Se video fra Follo HK Damer 2-kampen i videovinduet øverst i saken!

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen