FOR NOEN JENTER: Etter en laber start på sesongen, har Oppegård 2 virkelig slått til mot slutten av sesongen. Nå lukter det opprykk! Laget som spilte i Grevlingen mandag mot Son 2 var Martine Gjøsæther Storebråten, Daniela Avalos Carvajal, Marit Rigmor Hansen, Annett Malmo, Celine Hind Fintland, Kathrine Hammerstad, Ane Mohn Bjrlland, Ingrid Kristoffersen, TIlde Gangestad Wigestrand, Ingrid Arnfinnsdatter Kolstad, Caroline Elisabeth Markholm og Julie Delia Lie Steinfjell.
Sport
FOR NOEN JENTER: Etter en laber start på sesongen, har Oppegård 2 virkelig slått til mot slutten av sesongen. Nå lukter det opprykk! Laget som spilte i Grevlingen mandag mot Son 2 var Martine Gjøsæther Storebråten, Daniela Avalos Carvajal, Marit Rigmor Hansen, Annett Malmo, Celine Hind Fintland, Kathrine Hammerstad, Ane Mohn Bjrlland, Ingrid Kristoffersen, TIlde Gangestad Wigestrand, Ingrid Arnfinnsdatter Kolstad, Caroline Elisabeth Markholm og Julie Delia Lie Steinfjell. (Foto: Thea Victoria Nordheim-Mikalsen-Dahl)

Opprykket er i boks for Oppegård 2

Etter en nervepirrende sluttspurt i årets serie, rykker de gule og sorte krigerne nå opp fra sjettedivisjon til femtedivisjon.

Det skulle bli spurt helt inn til målstreken i sjettedivisjon i år. Det ble mildt sagt svært spennende på alle måter, for ingenting var avgjort før siste kamp ble spilt, og avgjørelsen om opprykk eller ikke ble avgjort av andre lag enn dem selv for Oppegård 2 i damenes sjettedivisjon.

Spennende

Etter brakseieren mot Son 2 mandag denne uken, var det kun en kamp som gjenstod i årets serie i divisjonen, og det var kampen mellom serieleder Bækkelaget og Sons førstelag. Dersom Son hadde vunnet denne kampen, hadde de klatret opp på opprykksplass og gått forbi Oppegård 2 på målforskjell og innbyrdes oppgjør. 

Men heldigvis for våre krigere i gult og sort, ble det seier til serielederen, og opprykket er et faktum.

Les også: Se reprise av årets siste kamp for Oppegård 2

Oppegård endte da med sølv, andreplass og opprykk, og i løpet av sine 16 kamper, vant laget 14 og tapte to. Laget skåret imponerende 436 mål i år og slapp inn bare 293 mål, som er svært godt!

NB! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se opptak av hele den siste seriekampen til Oppegård 2!

Klikk play for å se video!

Opprykket er i boks

Oppegård 2 hadde en litt treg start på sesongen, men har i løpet av sesongen utviklet seg voldsomt, og har bare blitt bedre og bedre. 

Dermed blir det opprykk fra sjettedivisjon til femtedivisjon for Oppegård 2 foran neste sesong. Vi gratulerer! Du kan lese mer om denne saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 5. april.

Les også: Se reprise av årets siste kamp for Oppegård 2

PS! Oppegård Avis gratulerer, og unner jentene en skikkelig opprykksfest!

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen