FOR NOEN JENTER: Etter en laber start på sesongen, har Oppegård 2 virkelig slått til mot slutten av sesongen. Nå lukter det opprykk! Laget som spilte i Grevlingen mandag mot Son 2 var Martine Gjøsæther Storebråten, Daniela Avalos Carvajal, Marit Rigmor Hansen, Annett Malmo, Celine Hind Fintland, Kathrine Hammerstad, Ane Mohn Bjrlland, Ingrid Kristoffersen, TIlde Gangestad Wigestrand, Ingrid Arnfinnsdatter Kolstad, Caroline Elisabeth Markholm og Julie Delia Lie Steinfjell.
Sport
FOR NOEN JENTER: Etter en laber start på sesongen, har Oppegård 2 virkelig slått til mot slutten av sesongen. Nå lukter det opprykk! Laget som spilte i Grevlingen mandag mot Son 2 var Martine Gjøsæther Storebråten, Daniela Avalos Carvajal, Marit Rigmor Hansen, Annett Malmo, Celine Hind Fintland, Kathrine Hammerstad, Ane Mohn Bjrlland, Ingrid Kristoffersen, TIlde Gangestad Wigestrand, Ingrid Arnfinnsdatter Kolstad, Caroline Elisabeth Markholm og Julie Delia Lie Steinfjell. (Foto: Thea Victoria Nordheim-Mikalsen-Dahl)

Opprykket er i boks for Oppegård 2

Etter en nervepirrende sluttspurt i årets serie, rykker de gule og sorte krigerne nå opp fra sjettedivisjon til femtedivisjon.

Det skulle bli spurt helt inn til målstreken i sjettedivisjon i år. Det ble mildt sagt svært spennende på alle måter, for ingenting var avgjort før siste kamp ble spilt, og avgjørelsen om opprykk eller ikke ble avgjort av andre lag enn dem selv for Oppegård 2 i damenes sjettedivisjon.

Spennende

Etter brakseieren mot Son 2 mandag denne uken, var det kun en kamp som gjenstod i årets serie i divisjonen, og det var kampen mellom serieleder Bækkelaget og Sons førstelag. Dersom Son hadde vunnet denne kampen, hadde de klatret opp på opprykksplass og gått forbi Oppegård 2 på målforskjell og innbyrdes oppgjør. 

Men heldigvis for våre krigere i gult og sort, ble det seier til serielederen, og opprykket er et faktum.

Les også: Se reprise av årets siste kamp for Oppegård 2

Oppegård endte da med sølv, andreplass og opprykk, og i løpet av sine 16 kamper, vant laget 14 og tapte to. Laget skåret imponerende 436 mål i år og slapp inn bare 293 mål, som er svært godt!

NB! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se opptak av hele den siste seriekampen til Oppegård 2!

Klikk play for å se video!

Opprykket er i boks

Oppegård 2 hadde en litt treg start på sesongen, men har i løpet av sesongen utviklet seg voldsomt, og har bare blitt bedre og bedre. 

Dermed blir det opprykk fra sjettedivisjon til femtedivisjon for Oppegård 2 foran neste sesong. Vi gratulerer! Du kan lese mer om denne saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 5. april.

Les også: Se reprise av årets siste kamp for Oppegård 2

PS! Oppegård Avis gratulerer, og unner jentene en skikkelig opprykksfest!

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen