SOLID DEBUT: Dahl leverte varene i sin aller første OL-opptreden
Sport
SOLID DEBUT: Dahl leverte varene i sin aller første OL-opptreden (Bilde: Privat)

PANG-debut av OL-debutanten

Myrvoll-gutt Ferdinand Dahl OL-debuterte søndag i koreanske Pyeongchang. Han endte på åttendeplass. Nordmannen Øystein Bråten tok OL-gull med en overlegen poengsum på 95.

Ferdinand Dahl måtte havne blant de tolv beste for videre avansement i slopestylekvalifiseringen i friski. Kun 12 av 30 utøvere går videre til finalen i slopestyle. Han kjørte inn 89 poeng i sitt andre run som sikret en tiendeplass. Dermed gikk Myrvoll-gutten videre til finalen. 

Poengsummen fra kvalifiseringen tas ikke med inn i finalen. 

Les også: Fikk full klaff i Kitzbühel 

Åttendeplass

I finalen blir den høyest oppnådde poengsummen tellende. Myrvoll-gutten endte opp med en poengsum på 76.40, som var sin beste av tre forsøk i slopestylefinalen. Etter forsøket lå han midlertidig på femteplass.

Det ble åttendeplass til slutt. For en OL-debut av 19-åringen!

Bra sesong

Hittil har Dahl hatt en bra sesong. Han fikk ikke full klaff i X-Games i oppkjøringen til PyoengChang, men endte opp på andreplass i slopestyle på Mammoth Mountain, USA.

Les også: Femteplass i NM for Erlend

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen