DE TRE MUSKUTERER: Dette er de tre unge sjåførene i Team Greenpower, og vår gutt fra Greverud, Edward Sander Woldseth, står helt til venstre.
Sport
DE TRE MUSKUTERER: Dette er de tre unge sjåførene i Team Greenpower, og vår gutt fra Greverud, Edward Sander Woldseth, står helt til venstre. (Bengt-Ace Gustavsson)

Racer-Edward (17) fra Greverud slo til igjen!

I helgens Formula STCC Nordic-løp, kom Edward Sander Woldseth på en andreplass.

Det nye norske racingteamet Team Greenpower Racing & Technology gjorde det veldig bra i Formula STCC Nordic-løpet lørdag 19. mai på Rundskogen, like utenfor Oslo.

Det unge racing-talentet Woldseth kom på en andreplass, og satte også ny banerekord i det ene løpet.

Banerekord

– Jeg er kjempefornøyd med andreplass i første finale og ny offisiell banerekord. Jeg fikk en liten luke til konkurrentene og kunne da eksperimentere med noen teknikker jeg har lært av Dennis Olsen, og det hjalp. Det var litt kjipt å få tidsstraff i den andre finalen, men jeg slet litt med bremsene og dermed ble det kontakt med en konkurrent. Det er sånn som skjer, sier den unge mannen fra Greverud.

Les også: Edward (17) fra Greverud er tatt ut til juniorlandslaget i racing

Det neste løpet er på Anderstorp den 16. og 17. juni.

Woldseth er med i det nye norske racingtemaet Team Greenpower Racing & Technology, som er er et norsk racingteam som deltar i Formula STCC Nordic. De to andre sjåførene er Emil Heyerdahl og Lars Solheim.

RACING: Fra lørdagens Formula STCC Nordic-løp lørdag 19. mai. Foto: Bengt-Ace Gustavsson

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen