DE TRE MUSKUTERER: Dette er de tre unge sjåførene i Team Greenpower, og vår gutt fra Greverud, Edward Sander Woldseth, står helt til venstre.
Sport
DE TRE MUSKUTERER: Dette er de tre unge sjåførene i Team Greenpower, og vår gutt fra Greverud, Edward Sander Woldseth, står helt til venstre. (Bengt-Ace Gustavsson)

Racer-Edward (17) fra Greverud slo til igjen!

I helgens Formula STCC Nordic-løp, kom Edward Sander Woldseth på en andreplass.

Det nye norske racingteamet Team Greenpower Racing & Technology gjorde det veldig bra i Formula STCC Nordic-løpet lørdag 19. mai på Rundskogen, like utenfor Oslo.

Det unge racing-talentet Woldseth kom på en andreplass, og satte også ny banerekord i det ene løpet.

Banerekord

– Jeg er kjempefornøyd med andreplass i første finale og ny offisiell banerekord. Jeg fikk en liten luke til konkurrentene og kunne da eksperimentere med noen teknikker jeg har lært av Dennis Olsen, og det hjalp. Det var litt kjipt å få tidsstraff i den andre finalen, men jeg slet litt med bremsene og dermed ble det kontakt med en konkurrent. Det er sånn som skjer, sier den unge mannen fra Greverud.

Les også: Edward (17) fra Greverud er tatt ut til juniorlandslaget i racing

Det neste løpet er på Anderstorp den 16. og 17. juni.

Woldseth er med i det nye norske racingtemaet Team Greenpower Racing & Technology, som er er et norsk racingteam som deltar i Formula STCC Nordic. De to andre sjåførene er Emil Heyerdahl og Lars Solheim.

RACING: Fra lørdagens Formula STCC Nordic-løp lørdag 19. mai. Foto: Bengt-Ace Gustavsson

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen