Rett opp på tabelltoppen

Går det mot et nytt regionmesterskap for Oppegårds J33? Nå topper de sin tabell igjen!

Oppegård-Langhus 18-15: De nærmest uslåelige veterandamene i Oppegårds J33 hadde noe å feire etter helgens oppgjør mot nabo Langhus i Greverudhallen.

Les også: Knepent tap for Oppegård 2

Det var jevnt etter første omgang. Damene gikk til pause med 9-8 til Oppegård, men turboen ble satt på i andreomgang, og seieren ble til slutt et faktum, velfortjent også!

På toppen

Etter helgens seier, topper damene våre tabellen nok en gang etter syv seire og én uavgjort. Damene våre har sopet med seg 15 poeng, og ligger ett poeng foran Nordby, som ligger på andreplass. 

Les også: Knepent tap for Oppegård 2

Nå er det kamp-pause for Oppegårds J33 frem til over jul, og dét er velfortjent! Du kan se glimt fra helgens kamp i videovinduet øverst i saken. 

NÆRMEST USLÅELIGE: Oppegårds J33 har nok en knallsesong. Her slår de Langhus i den siste kampen i denne halvdelen av sesongen i helgen.
NÆRMEST USLÅELIGE: Oppegårds J33 har nok en knallsesong. Her slår de Langhus i den siste kampen i denne halvdelen av sesongen i helgen. Bilde: Anders Nordheim Dahl

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen