MORSOM DISIPLIN: Linnea Nilsen, Nor Juvhaugen, Emma Sherin Blikseth, Camilla Egseth, Malin Urke, Nathalie Lassen-Pedersen og Celina Krogh, tar en pause for å snakke med Oppegård Avis, før de spretter videre til neste øvelse. 
Sport
MORSOM DISIPLIN: Linnea Nilsen, Nor Juvhaugen, Emma Sherin Blikseth, Camilla Egseth, Malin Urke, Nathalie Lassen-Pedersen og Celina Krogh, tar en pause for å snakke med Oppegård Avis, før de spretter videre til neste øvelse.  (Veronica Grude Docker)

Russisk disiplin i Sofiemyrhallen

I uken som har gått har over 30 RG-jenter fått bryne seg på treningsleir i Sofiemyrhallen.

I løpet av uken har har det vært russiske kommandoer og strikt disiplin på Kolbotn RGs (Rytmisk Gymnastikk) sommerleir i Sofiemyrhallen. 29 norske og fire bulgarske jenter har trent fra ni på morgenen til fire på ettermiddagen, og humøret har vært på topp.

– RG er en idrett som kommer fra Østblokk-landene, og er særlig populært der. Tidligere år har vi reist til Bulgaria for å trene på sommerleir, men i år har vi invitert trenere fra Russland og Bulgaria hit, forteller styreleder for Kolbotn RG, Ragnhild Marie Jensen. 

 

Det er første gang så mange av Kolbotn-jentene har fått mulighet til å være med på tilbudet, som er lagt opp for konkurransepartiet. Hele uken har jentene øvd på ulike programmer for den kommende sesongen. 

Jentene selv stortrives, selv om det er harde økter. 

– Det har vært kjempegøy sier Linnea Nilsen, Nor Juvhaugen, Emma Sherin Blikseth, Camilla Egseth, Malin Urke, Nathalie Lassen-Pedersen og Celina Krogh, før de spretter videre til neste øvelse. 

Kolbotn RG har også et breddeparti, og de som er interessert i å vite mer om Rytmisk Gymnastikk, kan henvende seg til klubben. 

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

– Det viktigste valget på mange år

"Som velgere kan vi påvirke. Vi kan velge å være passive og stemme slik vi alltid har gjort, eller vi kan være aktive og lese partiprogrammene og vurdere kandidatene på valglistene. Dette valget er det viktigste på mange år", skriver Oddbjørn Skredderberget i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

– Redd Kolbotntjernet

"Vi i Senterpartiet er fortsatt svært bekymret for Kolbotntjernets tilstand. Målinger for mai og juni viser at vannet har det høyeste gjennomsnittlige fosfortallet siden 2009", skriver Tor Anders Østby og Hilde Widerberg, toppkandidatene på Senterpartiets liste i Nordre Follo, i et debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Spredning av fremmede arter i Oppegård

– Har ikke ressurser til bekjempelsen av kanadagullris

Solveig Joten Svensen er bekymret for spredning av kanadagullris på Svartskog. – Jeg håper kommunen kan ta grep raskt for å hindre at denne svartelistede planten truer artsmangfoldet på Svartskog, sier hun. Les hele saken

Til toppen