MORSOM DISIPLIN: Linnea Nilsen, Nor Juvhaugen, Emma Sherin Blikseth, Camilla Egseth, Malin Urke, Nathalie Lassen-Pedersen og Celina Krogh, tar en pause for å snakke med Oppegård Avis, før de spretter videre til neste øvelse. 
Sport
MORSOM DISIPLIN: Linnea Nilsen, Nor Juvhaugen, Emma Sherin Blikseth, Camilla Egseth, Malin Urke, Nathalie Lassen-Pedersen og Celina Krogh, tar en pause for å snakke med Oppegård Avis, før de spretter videre til neste øvelse.  (Veronica Grude Docker)

Russisk disiplin i Sofiemyrhallen

I uken som har gått har over 30 RG-jenter fått bryne seg på treningsleir i Sofiemyrhallen.

I løpet av uken har har det vært russiske kommandoer og strikt disiplin på Kolbotn RGs (Rytmisk Gymnastikk) sommerleir i Sofiemyrhallen. 29 norske og fire bulgarske jenter har trent fra ni på morgenen til fire på ettermiddagen, og humøret har vært på topp.

– RG er en idrett som kommer fra Østblokk-landene, og er særlig populært der. Tidligere år har vi reist til Bulgaria for å trene på sommerleir, men i år har vi invitert trenere fra Russland og Bulgaria hit, forteller styreleder for Kolbotn RG, Ragnhild Marie Jensen. 

 

Det er første gang så mange av Kolbotn-jentene har fått mulighet til å være med på tilbudet, som er lagt opp for konkurransepartiet. Hele uken har jentene øvd på ulike programmer for den kommende sesongen. 

Jentene selv stortrives, selv om det er harde økter. 

– Det har vært kjempegøy sier Linnea Nilsen, Nor Juvhaugen, Emma Sherin Blikseth, Camilla Egseth, Malin Urke, Nathalie Lassen-Pedersen og Celina Krogh, før de spretter videre til neste øvelse. 

Kolbotn RG har også et breddeparti, og de som er interessert i å vite mer om Rytmisk Gymnastikk, kan henvende seg til klubben. 

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Til toppen