GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen!  Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong!
Sport
GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen! Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong! (Bilde: Privat)

Satser for fullt!

Kolbotns A-lags-damer berget plassen med et nødskrik i fjor. Nå er de klare for å vise at de fortjener plassen.

Sesongen er i gang for Kolbotns A-lagsdamer i tredjedivisjon. Det er et relativt nytt og usammensatt lag som tråkker til å årets divisjon.Når det er spilt femkamper, ligger de
på en pen syvendeplass på tabellen. En god start!

Mange nye spillere i stallen

Kolbotns A-lag for damer består i år av mange nye spillere. Foran sesongstarten har man startet samkjøringen av spillere fra J18, femtedivisjon og dagens tredjedivisjonslag, og spillere har kommet til fra klubber utenom Oppegård. 

KLARE FOR KAMP: Kolbotns tredjedivisjonsdamer er klar for å rocke divisjonen i år! Helene Lien er en av spillerne på årets lag.
KLARE FOR KAMP: Kolbotns tredjedivisjonsdamer er klar for å rocke divisjonen i år! Helene Lien er en av spillerne på årets lag. Foto: Geir Aage Nysveen

– På mange måter har vi ikke hatt den beste oppkjøringen til sesongen. Vi skal også huske på at vi egentlig er et fjerdedivisjonslag, som egentlig rykket ned i fjor, men som fikk beholde plassen vår. Vi har sånn sett ikke ambisjoner om noe tabelltopp i år, men vi går for midtveis på tabellen eller for å beholde plassen i divisjonen, sier trener Stein Erik Mamen. 

Les også: Er du vår nye målvakt?

– Derfor blir treningen på samspill både i forsvar og angrep viktig for oss i tiden som kommer. Vi har mange gode spillere som har gode enkeltkvaliteter, så jobben utover i sesongen vil bestå i å få disse samspilte, sier han. 

Lokaloppgjør

Mamen tror at årets Follo kommer til å gjøre det skarpt i årets sesong, samt Nordstrand og Vålerenga.

STÅR PÅ: Anne Moen er en av stjerneskuddene på Kolbotns tredje-divisjonslag i år.
STÅR PÅ: Anne Moen er en av stjerneskuddene på Kolbotns tredje-divisjonslag i år. Foto: Geir Aage Nysveen

– I tillegg er det en god del lag fra Østfold. Disse vet vi lite om hva de stiller med til årets sesong, så det blir spennende.

Les også: Seier for Kolbotn-damene

Ekstra spennende er det også at det blir nabooppgjør i årets tredjedivisjon, etter at Oppegård rykket opp i fjor.

– Dette blir først og fremst morsomt. Oppegård har et godt lag, og vi synes det er gøy å spille i samme divisjon som dem. Jeg er veldig spent på hva laget deres kan prestere. De har mange unge og veldig gode spillere, og så blir det spennende å se hvordan de kommer til å gjøre det mot voksne og etablerte seniorspillere, sier han. 

Samspillet

Det blir nettopp samspillet som blir viktigst for Kolbotn-stallen i tiden som kommer. 

Les også: Tap for Kolbotn-herrene på bortebane

– Det er naturlig siden det er mange nye spillere på laget. I tillegg jobber vi jo fortsatt med å få keeper-stallen helt på plass. Vi har en keeper som trolig er på vei inn, men ønsker oss gjerne flere, så ta gjerne kontakt, avslutter Mamen.

GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen! Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong!
GIR ALT I ÅRETS SESONG: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon håndball gir alt denne sesongen! Første rad fra venstre: Camilla Arnesen, Sandra Børgund, Emilie Aulie, Helene Lien, Monica Schaug og Martine Edvardsen. Andre rad fra venstre: Stein Mamen, Eirill Berg Holmen, Stine Doknæs, Anne Moen, Madeleine Fuhrmann, Marlen Larsen, Martine Nordh, Karoline Holt, og Bjørn Gunnar Lyse. Ikke tilstede ved fotografering: Lea T. Sandvik, Mail inn Gulliksen, Bente Torgersen, Celina Torp, og Henriette Svanes. Oppegård Avis ønsker damene lykke til i årets sesong! Foto: Privat

 

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen