Sport Kolbotn åpnet nye Vålerenga stadion

Se åpningskampen av nye Vålerenga!

Sist lørdag pilte Kolbotn mot Vålerenga i Toppserien, og åpnet dermed Engas splitter nye stadion! Se video av kampen og intervju med kaptein Ina Gausdal!

Lørdag 9. september kl. 15 blåste dommeren i gang åpningskampen av nye Vålerenga stadion på Valle Hovin; Vålerenga kultur- og idrettspark. 

STØTTESPILLERE: Selv om det hele endte med tap, var det stas for jentene å få spille åpningskampen på Vålerengas nye stadion, og de fikk god støtte fra supporternee!.
STØTTESPILLERE: Selv om det hele endte med tap, var det stas for jentene å få spille åpningskampen på Vålerengas nye stadion, og de fikk god støtte fra supporternee!. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Det var Kolbotns kvinner mot Vålerenga, og selv om kampen endte 2-0 til hjemmelaget, synes kaptein Ina Gausdal at det var morsomt å spille for så mange tilskuere og et slikt trykk fra tribunen. 

– Det er ikke hverdagskost for oss, sier Gausdal. 

Det ble publikumsrekord i Toppserien med hele 3541 tilskuere til stede!

Stadionet har forøvrig en total publikumskapasitet på 17.333. 

Les også: Kolbotn kjempet tappert

Se video fra kampen og intervju med kaptein Gausdal øverst i saken og se høydepunktene fra kampan i videovinduet under her. Neste kamp er på Sofiemyr stadion lørdag 23. september kl. 15 mot Trondheims-Ørn. 

Klikk play for å se video!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen