REDDET ALT: KIL-keeper Aurora Mikalsen stod som en levende vegg.
Sport
REDDET ALT: KIL-keeper Aurora Mikalsen stod som en levende vegg. (Foto: Skjermdump Youtube.)

Se super-keeperen i aksjon

Kolbotns Toppserie-damer sikret seg et nytt, sterkt poeng mot medalje-rival Klepp. Mye takket være sin fantastiske keeper.

En nervepirrende og spennende kamp endte med 0-0 og ett poeng til begge lag. Utfra sjanser kunne det vært scoret flere mål begge veier og spesielt Kolbotns keeper, Aurora Mikalsen stod som en levende vegg. Hadde vi i Oppegård Avis gitt børs, så ville hun garantert snust på 10-eren.

I motsatt ende hadde både Isabell Herlovsen og Karina Sævik flere gode muligheter, men det ville seg ikke foran mål.

HER KAN DU SE SJANSE-BONANZAEN OG ALLE REDNINGENE:

Oppgjøret var et skikkelig toppoppgjør, for mens Kolbotn lå på fjerdeplass før kampen, var Klepp helt oppe på andreplass. Med det ene poenget rykket Kolbotn opp til fjerdeplass.

VM-pause

Dette var siste kamp før et lengre opphold på grunn av VM. Her skal både Herlovsen og Sævik i aksjon for Norge. Det skal ikke nevnte Mikalsen, hvilket må bety at Norge har en keeper-trio i ypperste verdensklasse.

Vårsesongen startet litt trått poengmessig, men i de siste ukene har KIL virkelig fått opp dampen og jobbet seg inn i tetkampen, bak suverene LSK Kvinner.

– Det har vært en fin vår. Jeg er veldig stolt av den jobben jentene gjør hver eneste kamp. Vi er et lag som går i krigen, de løper, flytter beina og er unge og uredde. De møter mye mer etablerte spillere her i dag, men de står godt i det. Vi har hatt en fin utvikling, sier trener Knut Slatleim til klubbens hjemmesider.

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Nyheter Politisk plattform for Nordre Follo

– Trist at FrP tyr til "fake news"

Gruppelederen for Arbeiderpartiet i Nordre Follo, Oddbjørn Lager Nesje, sier det er trist at FrP tyr til "fake news" i sitt angrep på flertallet i Nordre Follo når de sår tvil om flertallet skal bygge svømmehall på Kolbotn. Les hele saken

Til toppen