Seier i sesongavslutningen!

Kolbotn avsluttet med stil, som lovet! Se høydepunktene fra kampen!

Kolbotn-Grand Bodø 2-0: Foran 97 tilskuere, satte Kolbotn-damene punktum for årets sesong med 2-0-seier mot Grand Bodø på Sofiemyr stadion denne helgen.

Ved pause sto det 0-0 i årets siste hjemmekamp, men to mål fra Juliette Mikaela Kemppi sørget for at Kolbotn kunne avslutte årets toppseriesesong med hevet hode, og også med visshet om at toppserieplassen var reddet. 

Dermed er det bare å takke for innsatsen i år, og skal vi tro trener Knut Slatleim i et intervju med Oppegård Avis fra forrige uke, så skal ermene brettes opp foran neste sesong. Du kan lese hele dette intervjuet ved å trykke her!

PS! Se høydepunktene fra helgens kamp mot Grand Bodø ved å trykke play i videovinduet øverst i saken! Dersom du ønsker å se hele kampen i reprise, kan du se i videovinduet under her.

Klikk play for å se video!

Nyheter Skøytebane på Jan Baalsruds plass

– Hærverk eller teknisk svikt?

Skøytebanen på Kolbotn skulle bli førjulsgaven fra kommunen, men den har ikke kommet på plass ennå. I midten av forrige uke ble området pyntet med juletrær og lys, men et par dager senere var det mørkt igjen og siden har lysene vært slukket. Les hele saken

Til toppen