Seier til Oppegård i lokaloppgjøret

Det ble et forrykende lokaloppgjør mellom Kolbotn og Oppegårds i damenes tredjedivisjon i kveld i Sofiemyrhallen. Se glimt fra kampen!

Kolbotn-Oppegård 19-32: Det ble en fantastisk kamp i kveld, med fullsatte tribuner og et yrende liv, akkurat slik det skal være i et godt, gammeldags lokaloppgjør!

Kolbotn og Oppegårds tredjedivisjonsdamer leverte en fremragende og jevnt god kamp i kveld. Første omgangen var jevn og fin, men i andre omgang satte Oppegård inn støtet, og tok velfortjent seieren til slutt. 

Les også: Se den herlige oppvisningskampen mellom Kolbotn og Oppegårds J06

Returoppgjøret skjer en gang på nyåret. Vi gleder oss allerede! Maken til trøkk og liv er det lenge siden vi har sett i en damekamp her i kommunen. Takk for begge lag og til publikum!

PS! Se glimt fra kampen i videovinduet øverst i saken!

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen