FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech.
Sport
FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech. (Foto: Privat)

Sølv til Kolbotns flotte RG-utøvere

Kolbotn RGs junior-jenter sikret sølv i Nordisk mesterskap!

Kolbotn IL kan være stolte. For første gang har to jenter fra Kolbotn IL klart å kvalifisere seg til Nordisk Mesterskap og med mesterlig innsats tok de med seg sølv hjem.

Nøye planlagt

Asker RG var 3.-4. mars vertskap for Nordisk mesterskap i Rytmisk Gymnastikk, og Kolbotn RG gymnastene var invitert til å være heiagjeng.

Små og store planla turen nøye og de norske flaggene var funnet fram.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech. Foto: Privat

Ble tatt ut

Onsdag, fire dager før mesterskapet, fikk to av Kolbotn jentene en noe uventet beskjed. De var tatt ut til å representere Norge.

Det kom litt overraskende, for å si det forsiktig.

Les også: Fire mestere fra Kolbotn

Katrine Rambech og Ingrid Aasprong Berntsen var i forkant av Nordisk mesterskap ranket som nummer to til uttaket, men siden det kun er en duo som representerer hvert land var ikke dette i deres tanker.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech sammen med reisefølge, rekrutter og andre. Foto: Privat

Første gang

Dette er første gang gymnaster fra Kolbotn RG er tatt ut til å representere i Nordisk, og stemningen og nervene var derfor til å ta og føle på både i forkant og under konkurransen. Jentene kontrollerte nervene og sikret sølvmedaljene.

Les også: Fire mestere fra Kolbotn

Ekstra godt var det å ha heiagjengen fra egen klubb i hallen. Kolbotn RG er et del av idrettslaget, og i helgen fikk de virkelig vist hvilket fantastisk lag denne gjengen er.

FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech. Foto: Privat

 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen