FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech.
Sport
FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech. (Foto: Privat)

Sølv til Kolbotns flotte RG-utøvere

Kolbotn RGs junior-jenter sikret sølv i Nordisk mesterskap!

Kolbotn IL kan være stolte. For første gang har to jenter fra Kolbotn IL klart å kvalifisere seg til Nordisk Mesterskap og med mesterlig innsats tok de med seg sølv hjem.

Nøye planlagt

Asker RG var 3.-4. mars vertskap for Nordisk mesterskap i Rytmisk Gymnastikk, og Kolbotn RG gymnastene var invitert til å være heiagjeng.

Små og store planla turen nøye og de norske flaggene var funnet fram.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech. Foto: Privat

Ble tatt ut

Onsdag, fire dager før mesterskapet, fikk to av Kolbotn jentene en noe uventet beskjed. De var tatt ut til å representere Norge.

Det kom litt overraskende, for å si det forsiktig.

Les også: Fire mestere fra Kolbotn

Katrine Rambech og Ingrid Aasprong Berntsen var i forkant av Nordisk mesterskap ranket som nummer to til uttaket, men siden det kun er en duo som representerer hvert land var ikke dette i deres tanker.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech sammen med reisefølge, rekrutter og andre. Foto: Privat

Første gang

Dette er første gang gymnaster fra Kolbotn RG er tatt ut til å representere i Nordisk, og stemningen og nervene var derfor til å ta og føle på både i forkant og under konkurransen. Jentene kontrollerte nervene og sikret sølvmedaljene.

Les også: Fire mestere fra Kolbotn

Ekstra godt var det å ha heiagjengen fra egen klubb i hallen. Kolbotn RG er et del av idrettslaget, og i helgen fikk de virkelig vist hvilket fantastisk lag denne gjengen er.

FLOTTE REPRESENTANTER: Ingrid Aasprong Berntsen og Katrine Rambech. Foto: Privat

 

Til toppen